![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Wow, nem hiszem, hogy már több mint egy PC CLOCKED, mint 12 éve! ![]() Ez főleg a "hard core" PC játékosok ezekben a napokban? -Raymond |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, nagyon sok Raymond.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az is a hardcore-rajongók benchmarking Raymond. You'd meglepi, milyen sokan azt szeretnék, hogy egy számot a 3dmark eredményjelző.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akárcsak Krlll itt hangosan nevet
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt én is overclocked CPU, mert tényleg segít, ha a videó-szerkesztés. importáló, teszteled, mentés, stb így sokkal gyorsabban most. és igen, jobb, ha sok információ, mint túl keveset. Jó munka ez.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Volt, hogy a bemutató a semmiből? Biztos vagyok benne, Olvastam ugyanaz máshol ...
| |||
| |||
| Clocking nagy ... Én fut egy AMD 3200 +, és az CLOCKED a max ... Saját rendszer fut, a 30 fok C és a Pro fut a 35 fok. Ez annak köszönhető, hogy a túlzott használata rajongók belül az ügyet, és a merőleges processzor ventillátor mellett a hagyományos, így a hideg levegő is fújt az egész hűtőborda, és a meleg levegő is fújt, és a szar az a rendszer, egy rajongó ... Bonyolultnak hangzik, de én elküldeni egy diagram valamikor ... ventillátorok jók. |
|
| |||
| |||
| hé én vidám látszólag oc my processzor, mert zárva, vagy valami, van-e bármilyen módon a feloldáshoz ez? Én használ egy dell |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A probléma lesz az alaplap / BIOS.
A vállalatok, mint a Dell és a többi eltávolítás / blokk overclocking lehetőségeket a termékeiket. Néha meg lehet változtatni a BIOS-ban, vagy még nehezebb módszereket. A Google a PC / Motherboard modellszámát és overclocking, és ha talál valamit. I dont think akkor sok szerencsét is. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| : ( |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Van-e dummies guide ..... | daveonyx | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 11 | 6. július 2009 02:32 |
| LCD buying guide | Janck | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 27. december 2008 09:21 |
| Hálózat útmutató segít | solotekk | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 25. március 2008 11:01 |
| UML: A végleges útmutató? | Mike0001 | Off Topic Discussion | 0 | 15. február 2008 08:06 |
| Téma eszközök | |
| |