![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Wow, I don't think I've per clocked Panašiai 12 metų PC! ![]() Ar tai daugiausia hard core PC žaidėjai šių dienų? -Raymond |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, beveik Raymond.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis taip pat Hardcore lyginamąją entuziastai Raymond. Norite nustebinti, kaip daugelis žmonių nori būti numeris vienas ant 3dmark rezultatų suvestinę.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Just like Krlll čia garsiai juoktis
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš taip pat Overclocked mano procesorius, nes jis tikrai padeda, kai vaizdo redagavimą. importuoti, peržiūrą, taupymas, tt tiek daug greičiau dabar. ir Taip, geriau turėti daug info kaip turintys per mažai. geras darbas šią.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar padaryti tai iš naujo tutorial? I'm sure I've taip pat vienas iš kitur ...
| |||
| |||
| Clocking yra didelis ... Bėgu AMD 3200 +, ir tai clocked iki max ... Mano sistema veikia esant 30 laipsnių C, o Pro veikia 35 laipsnių. Tai yra dėl besaikio ventiliatoriaus atveju ir statmena procesoriaus ventiliatorius kartu su įprasta, kad šaltas oras yra prapūsti visoje HEATSINK ir šiltas oras yra prapūsti iš ir išsiurbimas iš sistemos kitas ventiliatoriaus ... Panašiai sudėtingas, bet gali iškabinti diagramą tam tikru metu ... sirgaliai yra geri. |
|
| |||
| |||
| hey i cant atrodo oc mano procesorius, nes jos užrakintos ar kažką, tai yra koks nors būdas jį atblokuoti? Aš naudoju Dell |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Problema bus plokštės / BIOS.
Tokios kompanijos kaip Dell ir poilsio pašalinti / užblokuoti įsijungimas puslapį savo produktus. Kartais ją galima pakeisti BIOS ar dar sunkiau metodai. "Google" savo AK / Motherboard modelio numerį ir įsijungimas ir pažiūrėkite, ar jums rasti nieko. I dont think turėsite daug sėkmės nors. Mano sistema: Krlll
|
|
| |||
| |||
| : ( |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar manekenai vadovas ..... | daveonyx | Networking, Modems & VoIP | 11 | 6 liepa 2009 02:32 |
| LCD pirkimas | Janck | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 27 gruodis 2008 09:21 |
| Tinklo Guide | solotekk | Networking, Modems & VoIP | 2 | Kovas 25, 2008 11:01 |
| UML: The Definitive Guide? | Mike0001 | Off Topic Discussion | 0 | 15 vasaris 2008 08:06 |
| Temos įrankiai | |
| |