![]() |
|
| |||
| |||
| Wow, es nedomāju, ka man vairāk clocked PC in kā 12 gadus! ![]() Vai tas lielākoties kodols PC Gamer šajās dienās? -Raymond |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, diezgan daudz Raymond.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir arī hardcore salīdzinošās entuziasti Raymond. Tu būsi pārsteigts, cik cilvēki vēlas būt numur viens uz 3DMark progresa ziņojumā.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tāpat kā Krlll šeit lols
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es arī overclocked mans CPU, jo tas patiešām palīdz, kad video editing. importēšana, priekšskatāt, ietaupījumi, utt tik daudz ātrāk tagad. un jā, labāk ir daudz info par kuru pārāk maz. labs darbs par šo vienu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūs veicat šo pamācību no nulles? Es esmu pārliecināts, ka es esmu izlasīt pats, kas citur ...
| |||
| |||
| Clocking ir lieliska ... Es skrienu AMD 3200 +, un tas ir clocked uz max ... Mana sistēma darbojas pie 30 ° C, un Pro darbojas pie 35 grādiem. Tas ir saistīts ar pārmērīgu fanu iekšējās lietas, un ir perpendikulāra procesora ventilators kopā ar standarta vienu, tik auksts gaiss tiek pūsts pāri Heatsink, un siltais gaiss tiek pūsts veic, un sūkāt no sistēmas cits ventilators ... Izklausās sarežģīti, bet es varētu post up diagramma kādā brīdī ... fani ir laba. |
|
| |||
| |||
| hey i cant šķiet oc manu procesoru, jo tās aizslēgtas vai kaut ko, ir kāds veids atslēgt to? Es izmantoju dell |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Problēma tiks mātesplates / BIOS.
Uzņēmumiem, piemēram, Dell un atpūtas noņemt / bloku overclocking iespējas no saviem ražojumiem. Dažreiz ir iespējams mainīt BIOS vai pat grūtāk metodēm. Google savu PC / Motherboard modeļa numuru un overclocking un redzēt, ja jums atrast neko. I dont domāju, ka jums būs daudz laimes though. Mana sistēma: Krlll
|
|
| |||
| |||
| : ( |