![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Wow, I don't think I've nad komputerem w clocked jak 12 lat! ![]() Czy to jest głównie dla graczy PC trzon tych dni? -Raymond |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah, pretty much Raymond.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jest to również dla miłośników Raymond hardcore benchmarkingu. Możesz być zaskoczony, jak wiele osób chce być numerem jeden na 3dmark scoreboard.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podobnie jak Krlll tu lol
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I my także overclocked CPU, ponieważ tak naprawdę pomaga przy edycji wideo. przywozu, podgląd, oszczędności itp. więc teraz znacznie szybciej. i tak, lepiej mieć dużo informacji, niż zbyt mało. dobra praca na ten jeden.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy to tutorial od zera? I'm sure I've przeczytać ten sam gdzie indziej ...
| |||
| |||
| Clocking jest wielki ... I'm uruchomiony AMD 3200 +, a to clocked do max ... Mój system działa w temperaturze 30 stopni C, a Pro wynosi 35 stopni. Wynika to z nadmiernego używania wentylatorów wewnątrz przypadku, a prostopadle procesora wentylator wraz z standardowe, tak zimne powietrze jest wdmuchiwane całej Heatsink, a ciepłe powietrze jest wdmuchiwane, a zasysane z systemu inny fan ... Brzmi skomplikowanie, ale może też zamieścić na schemat w pewnym momencie ... Wentylatory są dobre. |
|
| |||
| |||
| hey i cant wydają OC mojego procesora, ponieważ jego zablokowany lub coś, czy istnieje sposób na odblokowanie to? Używam DELL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ten problem będzie płyta główna / BIOS.
Firmy takie jak Dell i reszty usunąć / zablokować możliwości overclockingu z ich produktów. Czasami jest możliwa zmiana systemu BIOS lub nawet trudniejsze metody. Google PC / numer modelu płyty głównej i overclockingu i zobacz, czy znajdziesz wszystko. I dont think masz dużo szczęścia though. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| : ( |