![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Wow, nu cred că am peste clocked un PC ca la 12 ani! ![]() Este aceasta cea mai mare pentru nucleul dur PC joc aceste zile? -Raymond |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, destul de mult Raymond.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este, de asemenea, pentru evaluarea comparativă hardcore entuziaşti Raymond. Te-as fi surprins de cât de multe persoane doresc sa fie numarul unu de pe tabloul de bord 3dmark.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Exact ca Krlll aici hohot de râs
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i de asemenea overclocked procesorul meu, pentru că îi ajută cu adevărat când de editare video. importatoare, previzualizare, salvare, etc deci mult mai repede acum. si da, mai bine pentru a avea o mulţime de informaţii decât cu prea puţin. bune de lucru cu privire la aceasta.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I-ai face acest ghid de la zero?? Sunt sigur că le-am citit în acelaşi o în altă parte ...
| |||
| |||
| Pontare este o mare ... Mi un AMD 3200 +, si este clocked la max ... Sistemul meu se ridică la 30 de grade C, iar a Pro se ridică la 35 de grade. Acest lucru se datorează faptului că utilizarea excesivă a fanilor din interiorul cazul, şi un procesor perpendicular fan, împreună cu un standard, astfel încât aerul rece este floare în întreaga heatsink, şi este în curs de aer cald cu sufletul la gură, şi supt din sistem prin un alt fan ... Pare complicat, dar eu pot posta o diagramă, la un moment dat ... fani sunt bune. |
|
| |||
| |||
| hei i cant par să OC procesor pentru că mi sa blocat sau ceva de genul asta, nu este nici un fel de a debloca? Sunt folosind un dell |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Problema va fi placa de bază / BIOS.
Companii precum Dell şi restul elimina / bloc de opţiuni de overclocking de la produsele lor. Uneori este posibil să se modifice în BIOS sau chiar mai dificil de metode. Google PC / Plăci de bază modelul şi numărul de overclocking şi să vedeţi dacă aţi găsit nimic. I dont credeţi că va avea mult noroc totusi. Sistemul meu: Krlll
|
|
| |||
| |||
| : ( |
![]() |
|
| Marcaje |