![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Wow, Nechcem think I've nad stopovanie PC rovnako ako v 12 rokoch! ![]() Je to hlavne o tvrdé jadro PC hráči v týchto dňoch? -Raymond |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, docela ďaleko Raymond.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to aj pre hardcore nadšence porovnávanie Raymond. To by ste sa divila, koľko ľudí chcú byť jedničkou na 3DMark vysvedčenie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rovnako ako Krlll tady válet sa
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rovnako aj my overclocked CPU, pretože naozaj pomáha pri videá. dovážajúcimi, náhľad, ukladanie, atď tak teraz oveľa rýchlejšie. a jo, lepšie mať veľa informácií, ako s príliš málo. dobrá práce na tento jeden.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mali ste túto tutorial od nuly? Som si istý, som prečítal samá inde ...
| |||
| |||
| Stopovanie je skvelý ... I'm vedenie AMD 3200 +, a je to stopovanie na max ... Môj systém beží na 30 stupňov C, a Pro beží na 35 stupňov. Je to dôsledok nadmerného používania ventilátorov v prípade, a kolmo procesor spolu s ventilátorom štandardné, tak studený vzduch je fúkané celej chladiča a teplý vzduch je fúkané, a nasát zo systému ďalší fanúšik ... Znie to zložito, ale já se po zavedení diagram niekedy ... Ventilátory sú dobré. |
|
| |||
| |||
| hej i cant Zdá sa oc môj procesor, pretože jeho uzamknuté alebo niečo takého, je nejaký spôsob, ako ju odblokovať? I'm pomocou dell |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Problém bude doska / BIOS.
Spoločnostiam, ako je Dell a zvyšok odstrániť / zablokovať možnosti přetaktování zo svojich produktov. Niekedy je možné meniť BIOS alebo ešte ťažšie spôsobmi. Google PC / Motherboard číslo modelu a přetaktování a skúste nájsť nič. I dont think budete mať šťastie, aj keď veľa. Môj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| : ( |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Existuje figuríny sprievodca ..... | daveonyx | Siete, Modemy & VoIP | 11 | 6. júl 2009 02:32 |
| LCD nákupný sprievodca | Janck | Graphics Cards & Monitory | 1 | 27. decembra 2008 09:21 |
| Sieťová príručka pomôže | solotekk | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 25. marca 2008 11:01 |
| UML: Definitívny sprievodca? | Mike0001 | Vypnúť Téma diskusie | 0 | 15. február 2008 08:06 |
| Thread Tools | |
| |