![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Уоу, И дон'т тхинк И'ве цлоцкед преко ПЦ-у као што је 12 година! ![]() Да ли је то углавном за хард цоре играче ПЦ ових дана? Раымонд -- |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, прилично много Раымонд.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Такође је за бенцхмаркинг хардцоре ентузијаста Раымонд. Ти би се изненадио колико људи жели да буде број један на 3дмарк семафору.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Баш као Крллл овде лол
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Такође сам оверцлоцкед ЦПУ моје јер стварно помаже при уређивању видеа. увоз, прегледате, чување, итд толико брже сада. и да, боље да имају доста информација него што Премали. добар рад на овој.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли поднели овај туториал од нуле? Сигуран сам да сам прочитао један исти другде ...
| |||
| |||
| Такта је супер ... Им 'трчање један АМД 3200 +, и то је цлоцкед до макс ... Мој систем рунс на 30 степени Ц, а Про прометују на 35 степени. То је због превелике употребе обожаватељи унутра случај, и окомитост процесора вентилатор уз стандардне један, тако хладног ваздуха се отпухан преко хеатсинк, и топлим ваздухом се прегорјели ван и исисан из система још један фан ... Звучи компликовано, али ЈА мај пост горе дијаграм у неком тренутку ... фанови су добро. |
|
| |||
| |||
| Хеј ја лицемјерје чинити се за мој оц процесор јер је закључан или нешто, је ли било који начин да је за откључавање потребно? Им 'помоћу Делл |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проблем ће бити матична плоча / БИОС.
Компаније као што су Делл и остала уклоните / блок Оверцлоцкинг могућности из својих производа. Понекад је могуће мењати БИОС или још теже метода. Гоогле рачунара / матична плоча број модела и Оверцлоцкинг и видети ако нађете било што. ЈА донт мислити те воља имати пуно среће ипак. Мы Сыстем: Крллл
|
|
| |||
| |||
| : ( |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Има ли лутке водич за ..... | давеоныкс | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 11 | 6. јула 2009 02:32 |
| ЛЦД купују водич | Јанцк | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 27 децембар 2008 09:21 |
| Мрежа водич помоћи | солотекк | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 25 март 2008 11:01 |
| УМЛ: Тхе дефинитивно водич? | Мике0001 | Офф Топиц Дисцуссион | 0 | 15 фебруар 2008 08:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |