![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ого, я не думаю, що я над частоті ПК, як у 12 років! ![]() Це в основному для жорстких основний геймерів ці дні? -Раймонд |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, дуже багато чого Raymond.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Також для хардкорних ентузіастів бенчмаркінгу Raymond. Ви будете здивовані, як багато людей хочуть бути номером один на 3DMark табло.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як Krlll тут ха-ха-ха
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я також мій процесор розігнаний, оскільки він дійсно допомагає при редагуванні відео. Імпорт, попередній перегляд, збереження і т.д., то набагато швидше. і так, краще мати багато інформації, ніж мати занадто мало. хороша робота на цьому.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи робили Ви цього підручника "з нуля"? Я впевнена, що я читав той самий, в іншому місці ...
| |||
| |||
| Тактової частоти приводить до великої ... Я біжу AMD 3200 +, і його частоту до максимуму ... Моя система працює на 30 градусів Цельсія, а Pro працює на 35 градусів. Це пов'язано з надмірним застосуванням вентиляторів усередині корпусу, а перпендикулярно вентилятора процесора поряд зі стандартною, так що холодне повітря роздувається через радіатор, а тепле повітря задуває і висмоктував з системи ще один фанат ... Звучить складно, але я можу пост до діаграма в якийсь момент ... вентилятори хороші. |
|
| |||
| |||
| Ей я нахиляє здається OC мого процесора заблокований, оскільки його або щось, чи є спосіб його розблокувати? Я використовую Dell |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проблема буде плати / BIOS.
Такі компанії, як Dell і інші видалити / блоку для розгону від їхньої продукції. Іноді це можна змінити BIOS або навіть більш важким методами. Google вашого ПК / Материнські номер моделі і розгін і подивитися, якщо ви нічого знайти. I Dont думаю, у вас буде багато удачі, хоча. Моя система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| : ( |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи існує керівництво для чайників ..... | daveonyx | Мережа, Модеми & VoIP | 11 | 6 липня 2009 02:32 |
| РК купівлі керівництва | Janck | Графічні карти & Монітори | 1 | 27 грудня 2008 09:21 |
| Мережа Гід Допомога | solotekk | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 25 березня 2008 11:01 |
| UML: The Definitive Guide? | Mike0001 | Off Topic Discussion | 0 | 15 лютого 2008 08:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |