![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Имам Dell Дименсия 5150, вчера се върнах към моя компютър (който е включен и свалянето на файлове от мрежата), за да го намерите имаше мигащи кехлибар светлина върху предната част. Търсене чрез форуми, това обикновено е твърд диск или дънната проблем. Аз опитах с зареждане на твърдия диск включен в, но този не успее. (мигащи светлини кехлибар). Когато твърдия диск isn't включени обаче, не мога зареждане на USB ключ (с Windows 98 зареждане на файлове върху него). Когато се включите в DVD-RW устройството, BIOS не признава този диск (аз имам 2 DVD дискове и са опитали и двете), въпреки че мога да поставите диска в тези дискове и може да чуете на диска се четат. Аз съм се приема че това означава, че хард диска ми е дал, но в същото време аз съм mystified, защо DVD дискове навик работа? Благодарности, Саймън |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте се замени CMOS батерията ... и проверка за Запъна пина (shorting) на USB портове.
| |||
| |||
| Здравей philthomas, Благодаря за бързата реакция. Аз вече опитах заменящи CMOS батерията и там вече не е видимо Запъна карфици, всякакви други идеи? Наздравици |
|
| |||
| |||
| Опитайте с кука за HDD като Slave на друг компютър и да видим дали тя функционира добре. |
|
| |||
| |||
| Амбър светлина е мой проблем. Не мога да го коригира (вж. по-долу) и компютър е горе и тичане. Персоналният компютър работи отлично за часа, дни или месеци. Тогава опитайте с нещо необичайно и Опс. Аз трябва да се отворят и проучване, както е описано по-долу. Power Проблем: Силата светлина (Център на проекта бутон) е стабилен Амбър, (това трябва да бъде равномерна Грийн), че компютърът е мъртъв. Ръководството се казва: "А устройството може да бъде неизправност или неправилно инсталирани. Възможно решение. а) Извадете и след това инсталирайте отново модули памет, ако това не работи. б) Премахване и тогава възстановявам на модули памет и всички карти, ако няма успех. в) Извадете и след това инсталирайте отново графична карта, ако е приложимо. Когато светлината е постоянна кехлибар, че компютърът е напълно мъртъв, в определени случаи той се връща към живот след провеждане, а). Понякога а) не работи и аз отивам за а) и б). Това го връща към живота. Доколкото съм наясно, аз не разполагате с графика инсталирана карта. Може ли някой да хвърли малко повече светлина върху тази аномалия? Имам звук инсталирана карта. "Творчески: Sound Blaster Audigy 2 ZS", който аз подозирам. Може ли това да е проблема? Като каза, че музиката звучи страхотно с "Dell Великобритания - 5650 5 +1 Speaker System" Наздраве изкуство |