![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mám Dell Dimension 5150, včera jsem se vrátil k počítači (který byl zapnutý a stahování souborů ze sítě), aby to mělo blikající oranžová světla na přední straně. Prohledání fóru, je to obvykle na pevném disku nebo základní desky problém. Jsem se pokusil zavádením se disk připojit, ale to nefunguje. (blikající oranžová světla). Pokud je pevný disk isnt připojit však lze i boot do USB klíč (s Windows 98 boot soubory na ní). Když jsem se připojit DVD-RW, BIOS neuznává tento disk (mám 2 DVD disky a pokusil oba), i když i disky můžete vložit do těchto disků a slyšíš disk je čitelný. Já jsem za předpokladu, to znamená, že můj disk dal, ale zároveň jsem mystifikovaný, proč DVD zvyklý pracovat? Díky, Simon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste nahradit CMOS baterie ... a zkontrolujte ohýbaným vývody (zkrat) na USB porty.
| |||
| |||
| Ahoj philthomas, Díky za rychlou reakci. Již jsem se pokusil nahradit CMOS baterie a neexistuje žádná viditelná ohýbaným kolíky, jakékoli další nápady? Na zdraví |
|
| |||
| |||
| Vyzkoušejte na hákování HDD jako Slave na jiný počítač a zjistit, jestli to funguje ok. |
|
| |||
| |||
| Oranžové světlo na semaforu, je můj problém. Mohu opravit (viz níže) a PC je v provozu. Pc běží perfektně na hodiny, dny či měsíce. Pak jsem zkusit něco neobvyklého a pokřiky. Musím se otevřít, a reset, jak je popsáno níže. Power Problém: výkon světla (Centrum tlačítka start), je stabilní Amber, (to by mělo být stálá zelená), počítač je mrtvý. Manuál říká: "Zařízení může být nefunkční nebo nesprávně nainstalován. Možné řešení. a) odebrat a znovu nainstalovat paměťové moduly, pokud to nefunguje. b) Odeberte a přeinstalujte paměťové moduly a všechny karty, je-li žádný úspěch. c) odebrat a znovu nainstalovat grafickou kartu, v případě potřeby. Když světlo stálé, jantar počítač je úplně mrtvý, příležitostně se vrací do života po provedení, a) výše. Někdy) nefunguje a já jdu za a) ab). To také přináší jej zpět k životu. Pokud jsem si vědom nemám instalované grafické karty. Může někdo hodit nějaké světlo na tuto anomálii? Mám nainstalovaný zvukové karty. "Creative: Sound Blaster Audigy 2 ZS", který jsem podezřelý. Mohl by to být problém? Z uvedeného vyplývá, hudba znít báječně s "Dell UK - 5650 5 +1 repro systém" Cheers Umění |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Computer Wont Boot. Pevný disk Problém? | Haun | Obecné Hardware Chat | 2 | Včera 12:30 |
| Pevný disk nebo Windows? Ks zvyklý spustit správně a je Stuck v Kontinuální Objeďte! | soupdragon1973 | Operační systémy Windows | 12 | 7.listopadu 2009 09:00 |
| HP Laptop obrazovky zvyklý Zapněte Pevný disk zvyklý Iniciovat: Světla jsou na Ale ....... | gra | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 5. Srpna 2009 18:28 |
| Pevný disk boot problém - já jsem se snaží přesunout na jinou jednotku pevného disku | Arnold27 | Drives & Removable Media | 1 | 4. června 2009 09:42 |
| Autorun Modding pro externí pevný disk - Automatické zvuku Při připojit | Clayton | Multimedia & Kodeky | 6 | 29. března 2009 20:05 |
| Thread Nástroje | |
| |