![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Έχω ένα Dell Διάσταση 5150, επέστρεψε χθες με τον υπολογιστή μου (που ήταν ενεργοποιημένο και λήψη αρχείων από το δίκτυο) για να βρείτε είχε κίτρινο φως που αναβοσβήνει στο εμπρόσθιο. Η αναζήτηση μέσω του φόρουμ, αυτό είναι συνήθως ένα σκληρό δίσκο ή μητρική πλακέτα πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει την εκκίνηση με το σκληρό δίσκο συνδεδεμένο, αλλά αυτό αποτυγχάνει. (αναλάμποντες κίτρινους λαμπτήρες). Όταν ο σκληρός δίσκος isn't συνδεθεί Ωστόσο, μπορώ να εκκίνησης σε ένα USB key (με Windows 98 αρχεία εκκίνησης για αυτήν). Όταν συνδέετε το DVD-RW, το BIOS δεν αναγνωρίζει αυτό το δίσκο (έχω 2 DVD drives έχουν δοκιμάσει και τα δύο), αν και μπορεί να εισαχθεί σε δίσκους και τις μονάδες αυτές μπορούν να ακούσουν την ανάγνωση του δίσκου. Είμαι θεωρώντας αυτό σημαίνει ότι μου έχει δώσει σκληρό δίσκο, αλλά ταυτόχρονα είμαι mystified ως προς το γιατί το DVD drives wont δουλειά; Ευχαριστώ, Simon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε την αντικατάσταση της μπαταρίας ΚΟΑ ... και να ελέγχουν για κυρτωμένο καρφίτσες (shorting) σχετικά με τις θύρες USB.
| |||
| |||
| Γεια philthomas, Ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκριση. Έχω ήδη δοκιμάσει την αντικατάσταση της μπαταρίας CMOS και δεν υπάρχει ορατή κυρτωμένο καρφίτσες, τυχόν άλλες ιδέες; Εις υγεία |
|
| |||
| |||
| Δοκιμάστε το, συνδέοντας HDD ως Slave σε άλλο υπολογιστή και δείτε αν αυτό λειτουργεί καλά. |
|
| |||
| |||
| Κίτρινο φως είναι δικό μου πρόβλημα. Μπορώ να το διορθώσει (βλ. παρακάτω) και το PC είναι σε λειτουργία. Το Pc τρέχει τέλεια για ώρες, ημέρες ή μήνες. Τότε δοκιμάστε κάτι από το συνηθισμένο και κραυγών. Πρέπει να ανοίξουμε και να μηδενιστεί, όπως περιγράφεται κατωτέρω. Ισχύς Πρόβλημα: Η φωτεινή ενέργεια (Κέντρο κουμπί εκκίνησης) είναι σταθερή Amber, (αυτό θα πρέπει να είναι σταθερή Green) ο υπολογιστής είναι νεκρός. Εγχειρίδιο λέει: "Μια συσκευή μπορεί να λειτουργεί σωστά ή λανθασμένα εγκατασταθεί. Δυνατή λύση. α) Κατάργηση και επανεγκατάσταση των ενοτήτων μνήμης, αν αυτό δεν λειτουργεί. β) Κατάργηση και επανεγκατάσταση των ενοτήτων μνήμης και άλλα χαρτιά, αν δεν επιτυχία. γ) Κατάργηση και επανεγκατάσταση την κάρτα γραφικών, ανάλογα με την περίπτωση. Όταν το φως είναι σταθερή κεχριμπάρι ο υπολογιστής είναι εντελώς νεκρός, σε ορισμένες περιπτώσεις να επιστρέφει στη ζωή μετά τη διεξαγωγή, α). Μερικές φορές α) δεν λειτουργεί και να πάω για την α) και β). Αυτό καθιστά επίσης πίσω στη ζωή. Όσον αφορά είμαι ενήμερη Δεν έχει εγκατασταθεί κάρτα γραφικών. Μπορεί ο καθένας να ρίξει λίγο φως σε αυτή την ανωμαλία; Έχω μια κάρτα ήχου εγκατεστημένη. «Creative: Sound Blaster Audigy 2 ZS", το οποίο υποψιάζομαι. Θα μπορούσε αυτό να είναι το πρόβλημα; Κατόπιν τούτου, η μουσική ακούγεται πολύ με το "Dell UK - 5650 5 +1 Ομιλητής σύστημα" Cheers Art |