![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Imam Dell Dimension 5150, jučer sam se vratila u moj pc (koji je bio uključen i preuzimanje datoteka s net) pronaći imao jantar treperi svjetlo na prednjoj strani. Pretraživanje po forumima, to je obično na tvrdom disku ili matična ploča problem. Pokušao sam s booting priključen na hard disk, ali to ne uspije. (treperi jantar svjetla). Kada se na hard disk nije priključen u međutim, ja mogu boot na USB ključ (s Windows 98 boot datoteke na njega). Kad sam plug u DVD-RW pogon, bios ne priznaju ovaj disk (imam 2 DVD diskove i imati pokušao oba) iako ja mogu umetanje diskova u ove diskove i disk može se čuti da pročitate. I'm pretpostavljajući to znači da je moj hard disk je dao gore, ali u isto vrijeme ja sam tajnovit kao zašto DVD Pogoni navika funkcionirati? Hvala, Simon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte zamjenjujući CMOS baterija ... i provjerite za upokoriti igle (na kratko) na USB priključke.
| |||
| |||
| Hi philthomas, Hvala za brz odgovor. Već sam pokušao mijenjati CMOS baterija i postoji, nisu vidljive upokoriti igle, sve druge ideje? Živjeli |
|
| |||
| |||
| Pokušajte skopčavanje HDD kao rob na drugi PC i vidjeti ako to funkcionira OK. |
|
| |||
| |||
| Amber svjetlo je moj problem. Ja mogu ispraviti ga (vidi u nastavku), a PC je gore i trčanje. Pc radi savršeno za Hrs, dana ili mjeseca. Tada sam pokušati nešto od običnih i Whoops. Moram otvoriti i reset kao što je opisano u nastavku. Snaga Problem: snaga svjetlo (Centar za početak gumb) je stabilan Amber, (to bi trebao biti stabilan Green) računala je mrtav. Priručnik kaže: "Uređaj može biti neispravan ili nepravilno instaliran. Moguće rješenje. ) Uklanjanje i ponovna instalacija modula memorije, ako to ne radi. b) Uklanjanje i ponovna instalacija memorijske module i bilo koja kartica, ako nema uspjeha. c) Maknuti i tada reinstalirati grafičku karticu, ako je to primjenjivo. Kada svjetlo je stabilan jantar računalo je u potpunosti mrtav, o prilikama vraća u život nakon obavljanja,) gore. Ponekad) ne radi i ja ići za a) ib). To je također vraća u život. Dug kao Ja sam svjestan da ne moram grafička kartica. Može li netko baciti neki stanje na ovaj anomalija? Imam instaliranu zvučnu karticu. "Kreativan: Sound Blaster Audigy 2 ZS", koji sam sumnjati. To moglo biti problem? Poslije rečenog da, glazba zvuči odlično s "Dell UK - 5650 5 +1 sustav zvučnika" Živjeli Art |