kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma?

Reply

Téma eszközök
Old Április 13 2009, 05:32
Új tag Csoport

Default PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma?

Szia,

I have a Dell Dimension 5150, tegnap visszatért a saját PC-re (ami megfordult, és fájlok letöltése a net), hogy megtalálja azt a villogó sárga lámpa a front. Keresés a fórumokon, ez általában a merevlemezt vagy alaplap probléma.
Megpróbáltam Indítás a merevlemez csatlakoztatva van, de ez nem sikerül. (villogó borostyánsárga fény).
Ha a merevlemez isnt csatlakoztatásához Én azonban nem indítanak egy USB kulcs (a Windows 98 indító fájlokat rá.)
Amikor csatlakoztassa a DVD-RW meghajtó, a BIOS nem ismeri ezt a meghajtót (nekem van 2 DVD-meghajtók és próbálták mindkettő), bár tudom, illessze be ezeket a lemezeket a meghajtókat, és hallani a lemez olvasása.

Én feltételezve ez azt jelenti, hogy a merevlemezt nem adta fel, de ugyanakkor én vagyok döbbenve, hogy miért a DVD-meghajtók szokott dolgozni?

Köszönöm,

Simon
Old Április 13 2009, 05:58
Donor Group

Default PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma?

Próbálja ki helyettesíti a CMOS akkumulátor ... és ellenőrizze a hajlított PINS (rövidzár) az USB portok.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Április 13 2009, 06:06
Új tag Csoport

Szia philthomas,

Köszönöm a gyors választ. Én már próbáltam helyett a CMOS elem és van nem látható hajlított csap, egyéb ötletek?

Egészségére
Old Április 13 2009, 08:05
Donor Group

Próbálja hurkokkal a HDD, mint egy rabszolga, hogy egy másik számítógépen, és ha működik az OK gombra.
Old November 9, 2009, 10:30
Új tag Csoport

Default Re: PC Boot Wont, amikor merevlemez csatlakoztatva van. Alaplap vagy a merevlemez Proble

Borostyán fény az én problémám.
Tudok helyesen azt (lásd alább) és a PC-t, és futás. A PC fut tökéletesen az Hrs, nap vagy hónap alatt. Aztán megpróbálok valamit a rendes és Hoppá. Meg kell nyitni, és reset az alábbiak szerint.

Power Probléma: A jelzőfény (Centre of start gomb) az állandó Amber, (ezt kell állandó Green) a számítógép halott. Kézikönyv szerint: "A készülék lehet hibás vagy helytelenül van telepítve.

Lehetséges megoldás.
a) Távolítsa el, majd telepítse újra a memória modulokat, ha ez nem működik.
b) Távolítsa el, majd telepítse újra a memória modulokat és minden kártya, ha nincs siker.
c) Távolítsa el, majd telepítse újra a grafikus kártya, ha van ilyen.
Ha a fény állandó borostyán a számítógép teljesen halott, esetenként visszatér élete elvégzése után, a) above. Néha a) nem működik, és megyek az a) és b). Ez azt is hozza vissza az életbe. Amennyire én tisztában vagyok, nekem nincs egy grafikus kártya.

Tud valaki dobjon némi fényt erre a rendellenességet? Nekem van egy hangkártya telepítve. "A Creative: Sound Blaster Audigy 2 ZS", amely a gyanúm. Lehet ezt a problémát? Miután azt mondta, hogy a zene jól hangzik a "Dell Egyesült Királyság - 5650 5 +1 hangszóró rendszer"
Cheers Art
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.