פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

בעת אתחול המחשב wont Hard Drive הוא פקוק ב. כונן קשיח או לוח האם הבעיה?

Reply

שרשרת כלים
Old 13 אפריל 2009, 05:32
קבוצת חברות חדשות

Default בעת אתחול המחשב wont Hard Drive הוא פקוק ב. כונן קשיח או לוח האם הבעיה?

הי,

יש לי Dell ממד 5150, אתמול חזרתי למחשב שלי (שהיה מופעל והורדה של קבצים נטו) כדי למצוא את זה היתה הברקה Amber שעה בחזית. מחפש דרך הפורומים, זה בדרך כלל הדיסק הקשיח או לוח האם הבעיה.
ניסיתי באתחול עם כונן קשיח פקוק, אבל זה לא מצליח. (הברקה Amber האורות).
כאשר הכונן הקשיח isn't פקוק בתוך אולם, אני יכול לאתחל את מפתח USB (עם קבצי האתחול של Windows 98 על זה).
כשאני תקע את כונן ה-DVD-RW, ה-BIOS לא מזהה את הכונן (יש לי 2 DVD כוננים ניסית שניהם) למרות שאני יכול להכניס דיסקים לתוך כוננים אלו יכולים לשמוע את הדיסק להיות לקרוא.

אני בהנחה פירוש הדבר כי יש לי את הכונן הקשיח לנוכח המצב, אבל באותו הזמן אני mystified בקשר למה את כונני ה-DVD רגיל עובד?

תודה,

סיימון
Old 13 אפריל 2009, 05:58
קבוצת תורמים

נסה להחליף את הסוללה cmos ... וכן לבדוק מכופף מספרי זיהוי אישיים (shorting) על יציאות USB.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 13 אפריל 2009, 06:06
קבוצת חברות חדשות

היי philthomas,

תודה על מהירות התגובה. אני כבר ניסו להחליף את הסוללה CMOS, ויש לא גלויים מכופף מספרי זיהוי אישיים, כל רעיונות אחרים?

לחיים
Old 13 אפריל 2009, 08:05
קבוצת תורמים

נסה את hooking HDD כ א Slave למחשב אחר ולראות אם הוא מתפקד בסדר.
Old 9 נובמבר 2009, 10:30
קבוצת חברות חדשות

Default Re: וונט אתחול המחשב כאשר כונן קשיח מחובר לחשמל. האם או כונן קשיח Proble

אור אמבר הבעיה שלי.
אני יכול לתקן את זה (ראה להלן) לבין המחשב הוא ולהפעלתו. המחשב פועל בצורה מושלמת במשך שעות, ימים או חודשים. אז אני מנסה משהו יוצא דופן ו אופס. יש לי להיפתח לאפס כמתואר להלן.

אמבר כוח הבעיה: אור כוח (מרכז של כפתור התחל) הוא יציב, ירוק (זה צריך להיות יציב) את המחשב הוא מת. ידני אומר: "התקן עלול להיות פגום או שאינו מותקן.

פתרון אפשרי.
הסר) ולאחר מכן להתקין מחדש את המודולים של הזיכרון, אם זה לא עובד.
ב) הסר ולאחר מכן התקן מחדש את המודולים של הזיכרון ואת כל הקלפים, אם לא הצלחת.
ג) להסיר ולהתקין מחדש את הכרטיס הגרפי, אם ישים.
כאשר האור היא קבועה ענבר המחשב מת לגמרי, בהזדמנויות היא מחזירה לחיים לאחר ביצוע, א) לעיל. לפעמים) לא עובד ואני ללכת על א) ו ב). זה גם מביא אותו בחזרה אל החיים. ככל שידוע לי אין לי כרטיס גרפי מותקן.

האם מישהו יכול לזרוק קצת אור על האנומליה הזו? יש לי כרטיס קול מותקן. "Creative: Sound Blaster Audigy 2 ZS" אני חושד בו. זה יכול להיות הבעיה? אחרי שאמרתי את זה, המוסיקה נשמע נהדר עם "דל בריטניה - 5650 5 +1 מערכת רמקול"
Cheers אמנות
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
וונט אתחול המחשב. כונן קשיח בעיה? Haun כללי חומרה צ 'אט 0 23 נובמבר 2009 13:53
כונן קשיח או Windows? PC wont למעלה אתחול כהלכה והוא תקוע א המתמשכים Loop! soupdragon1973 מערכות ההפעלה Windows 12 7 נובמבר 2009 09:00
HP Laptop מסך wont הפעל Hard Drive wont התחל: האם על האור אבל ....... Gra מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 8 ה -5 בחודש אוגוסט 2009 18:28
כונן האתחול בעיה קשה - אני מנסה להעביר HDD לתוך יחידה אחרת Arnold27 כוננים & נשלפת 1 4th יוני 2009 09:42
האוטומטית Modding עבור כונן קשיח חיצוני - Autoplay צליל פקוק כאשר בשנת Clayton מולטימדיה רכיבי Codec 6 29 מרץ 2009 20:05
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.