![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| הי, יש לי Dell ממד 5150, אתמול חזרתי למחשב שלי (שהיה מופעל והורדה של קבצים נטו) כדי למצוא את זה היתה הברקה Amber שעה בחזית. מחפש דרך הפורומים, זה בדרך כלל הדיסק הקשיח או לוח האם הבעיה. ניסיתי באתחול עם כונן קשיח פקוק, אבל זה לא מצליח. (הברקה Amber האורות). כאשר הכונן הקשיח isn't פקוק בתוך אולם, אני יכול לאתחל את מפתח USB (עם קבצי האתחול של Windows 98 על זה). כשאני תקע את כונן ה-DVD-RW, ה-BIOS לא מזהה את הכונן (יש לי 2 DVD כוננים ניסית שניהם) למרות שאני יכול להכניס דיסקים לתוך כוננים אלו יכולים לשמוע את הדיסק להיות לקרוא. אני בהנחה פירוש הדבר כי יש לי את הכונן הקשיח לנוכח המצב, אבל באותו הזמן אני mystified בקשר למה את כונני ה-DVD רגיל עובד? תודה, סיימון |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה להחליף את הסוללה cmos ... וכן לבדוק מכופף מספרי זיהוי אישיים (shorting) על יציאות USB.
| |||
| |||
| היי philthomas, תודה על מהירות התגובה. אני כבר ניסו להחליף את הסוללה CMOS, ויש לא גלויים מכופף מספרי זיהוי אישיים, כל רעיונות אחרים? לחיים |
|
| |||
| |||
| נסה את hooking HDD כ א Slave למחשב אחר ולראות אם הוא מתפקד בסדר. |
|
| |||
| |||
| אור אמבר הבעיה שלי. אני יכול לתקן את זה (ראה להלן) לבין המחשב הוא ולהפעלתו. המחשב פועל בצורה מושלמת במשך שעות, ימים או חודשים. אז אני מנסה משהו יוצא דופן ו אופס. יש לי להיפתח לאפס כמתואר להלן. אמבר כוח הבעיה: אור כוח (מרכז של כפתור התחל) הוא יציב, ירוק (זה צריך להיות יציב) את המחשב הוא מת. ידני אומר: "התקן עלול להיות פגום או שאינו מותקן. פתרון אפשרי. הסר) ולאחר מכן להתקין מחדש את המודולים של הזיכרון, אם זה לא עובד. ב) הסר ולאחר מכן התקן מחדש את המודולים של הזיכרון ואת כל הקלפים, אם לא הצלחת. ג) להסיר ולהתקין מחדש את הכרטיס הגרפי, אם ישים. כאשר האור היא קבועה ענבר המחשב מת לגמרי, בהזדמנויות היא מחזירה לחיים לאחר ביצוע, א) לעיל. לפעמים) לא עובד ואני ללכת על א) ו ב). זה גם מביא אותו בחזרה אל החיים. ככל שידוע לי אין לי כרטיס גרפי מותקן. האם מישהו יכול לזרוק קצת אור על האנומליה הזו? יש לי כרטיס קול מותקן. "Creative: Sound Blaster Audigy 2 ZS" אני חושד בו. זה יכול להיות הבעיה? אחרי שאמרתי את זה, המוסיקה נשמע נהדר עם "דל בריטניה - 5650 5 +1 מערכת רמקול" Cheers אמנות |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| וונט אתחול המחשב. כונן קשיח בעיה? | Haun | כללי חומרה צ 'אט | 0 | 23 נובמבר 2009 13:53 |
| כונן קשיח או Windows? PC wont למעלה אתחול כהלכה והוא תקוע א המתמשכים Loop! | soupdragon1973 | מערכות ההפעלה Windows | 12 | 7 נובמבר 2009 09:00 |
| HP Laptop מסך wont הפעל Hard Drive wont התחל: האם על האור אבל ....... | Gra | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 18:28 |
| כונן האתחול בעיה קשה - אני מנסה להעביר HDD לתוך יחידה אחרת | Arnold27 | כוננים & נשלפת | 1 | 4th יוני 2009 09:42 |
| האוטומטית Modding עבור כונן קשיח חיצוני - Autoplay צליל פקוק כאשר בשנת | Clayton | מולטימדיה רכיבי Codec | 6 | 29 מרץ 2009 20:05 |
| שרשרת כלים | |
| |