![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Turiu Dell Dimension 5150, vakar grįžo į savo PC (kuris buvo įjungtas ir atsisiųsti failus iš neto) jį rasti buvo mirksintis geltonos spalvos šviesą į priekį. Paieška forumuose, tai paprastai yra standusis diskas ar plokštė problema. Mėginau Atsisiuntimas su kietojo disko įjungtas, bet tai nepadeda. (mirksi geltonos spalvos žibintus). Kai kietajame diske forget įjungtas, tačiau galiu įkelti į USB raktą (su Windows 98 įkrovos failai apie tai). Kai aš prijungti DVD-RW, BIOS nepripažįsta šio disko (turiu 2 DVD diskus ir bandė abu), nors aš galiu įrašyti į šiuos diskus diskus ir gali klausytis, skaityti diską. I'm tariant, tai reiškia, kad mano kietasis diskas buvo atsisakyta, tačiau tuo pat metu aš paslapčių, kodėl DVD diskai įpratęs dirbti? Ačiū, Simonas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite pakeisti CMOS bateriją ... ir patikrinkite, smilga kaiščiai (SHORTING) dėl USB.
| |||
| |||
| Hi philthomas, Ačiū už greitą atsakymą. Aš jau bandė pakeisti CMOS bateriją ir nėra jokių matomų smilga smeigtukai, jokių kitų idėjų? Į sveikatą |
|
| |||
| |||
| Gauta nedėkite HDD iki kaip slave prie kito kompiuterio ir patikrinti, ar jis veikia ok. |
|
| |||
| |||
| Gintarinė šviesa yra mano problema. Galiu ją ištaisyti (žr. toliau) ir PC yra ir veikia. Kompiuteris veikia puikiai ir valandas, dienų ar mėnesių. Tada aš kažką iš paprastų ir oi. Turiu atverti ir iš naujo taip, kaip aprašyta žemiau. Maitinimo Problema: galia šviesos (Centras Start button) yra pastovus Gintaro (tai turėtų būti pastovi Green) kompiuteris yra miręs. Rankinis sako: "įrenginys gali būti blogai ar netinkamai įdiegta. Galimas sprendimas. ) pašalinti ir iš naujo atminties modulius, jei tai neveikia. b) pašalinti ir iš naujo įdiegti atminties modulius ir bet korteles, jei nėra sėkmingas. c) pašalinti ir iš naujo įdiekite grafikos plokštę, jei taikytina. Kai šviesa pastovi gintaras kompiuteris yra visiškai negyvi, kartais ji grįžta į gyvenimą po to, kai atlieka, a) aukščiau. Kartais) neveikia, o aš einu į a) ir b). Tai taip pat atneša atgal į gyvenimą. Kiek man žinoma aš neturiu grafikos plokštę įdiegta. Can anyone mesti šiek tiek šviesos į šią problemą? Turiu garso korta įdiegta. "Creative: Sound Blaster Audigy 2 ZS", kuri, manau. Ar tai gali būti problema? Having said that, muzika skamba puikiai suderintas su "Dell UK - 5.650 5 1 Speaker System" Cheers Menas |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuterių Wont boot. Hard Drive problema? | Haun | General Hardware Chat | 1 | Šiandien 02:30 |
| Kietasis diskas ar Windows? PC Wont įkrauti teisingai ir yra Stoisz Nuolatinis Loop! | soupdragon1973 | Windows "operacinės sistemos | 12 | 7 lapkritis 2009 09:00 |
| HP Laptop Screen Wont Įjungti Hard Drive Wont Inicijuoti: žiburiai ON bet ....... | žaidimas | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 8 | 5 rugpjūtis 2009 18:28 |
| Kietojo disko įkrovos problema - aš bando perkelti į kitą HDD vienetas | Arnold27 | Drives & Removable Media | 1 | 4 birželis 2009 09:42 |
| Autorun Modding į išorinį kietąjį diską - "Autoplay" garsą, kai prijungtas | Clayton | Multimedia & Codecs | 6 | Kovas 29, 2009 20:05 |
| Temos įrankiai | |
| |