mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

PC paradis Boot, ja cietais disks ir plugged in. Mātesplatē vai Hard Drive problēma?

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 13, 2009, 05:32
New Member Group

Čau,

Man ir Dell Dimension 5150, vakar man atpakaļ manu pc (kas bija ieslēgts un lejupielādēt failus no neto), lai atrastu to bija mirgojošu dzeltenu gaismu uz priekšu. Meklēšana forumu, tas parasti cietā diska vai mātesplates problēma.
Es esmu mēģinājis booting ar cieto disku plugged in, bet tas neizdodas. (dzelteni mirgojoši lukturi).
Ja cietais disks isn't plugged in tomēr, es varu boot uz usb atslēga (ar logiem 98 boot failus uz to).
Kad es iespraudiet DVD-RW disks, bios neatzīst šī diska (man 2 DVD diskus un esam mēģinājuši gan) kaut gan es varu iespraust disku ar šiem diskiem un var dzirdēt diska nolasa.

Es esmu pieņemot, tas nozīmē, ka mans cietais disks ir atteicies, bet tajā pašā laikā es esmu mystified, kāpēc DVD diskus paradis darbs?

Pateicība,

Simon
Old Aprīlis 13, 2009, 05:58
Donors Group

Mēģināt aizstāt CMOS baterija ... un pārbaudiet, bent pins (shorting) uz USB ports.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Aprīlis 13, 2009, 06:06
New Member Group

Hi philthomas,

Paldies par ātru atbildi. Es jau mēģināju aizstāt CMOS baterija un ja nav redzams bent pins, citas idejas?

Urravas
Old Aprīlis 13, 2009, 08:05
Donors Group

Izmēģiniet hooking HDD izveidota kā Slave uz citu datoru un redzēt, ja tā darbojas ok.
Old 9 novembris 2009, 10:30
New Member Group

Dzintara krāsas gaisma ir mana problēma.
Es var koriģēt to (skatīt zemāk) un PC ir izveidota un darbojas. Pc darbojas perfekti par HRS, dienas vai mēnešu laikā. Tad es cenšos kaut ko no parastā un Whoops. Man ir atvērt un pārlādes, kā aprakstīts turpmāk.

Power Problēma: jauda gaismas (Centrs sākuma poga) ir pastāvīga Amber (tai ir jābūt stabilai Green) dators ir miris. Rokasgrāmata saka: "ierīce varētu būt nepareizi vai nepareizi uzstādīts.

Iespējamo risinājumu.
) Noņemiet un pēc tam atkārtoti atmiņas moduļi, ja tas nedarbojas.
b) Noņemiet un pēc tam atkārtoti atmiņas moduļiem un visas kartes, ja nav panākumu.
c) novērst un tad atkārtoti grafikas karti, ja piemērojams.
Kad gaisma ir stabila dzintara dators ir pilnīgi miris, kā arī dažkārt tas atgriežas uz dzīvi pēc veikšanu,) apakšpunktā. Dažreiz) tas nedarbojas un man iet) un b). Tas arī dod to atpakaļ uz dzīvību. Cik es esmu informēts man nav grafikas kartei.

Can anyone throw nelielu skaidrību par šī anomālija? Man ir skaņas kartei. "Creative: Sound Blaster Audigy 2 ZS", kas man ir aizdomas. Tas varēja būt problēma? Tas nozīmē, ka mūzikas skaņas liels ar "Dell UK - 5.650 5 1 Speaker sistēmas"
Cheers Art
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.