![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mám Dell Dimension 5150, včera som sa vrátil k počítaču (ktorý bol zapnutý a sťahovanie súborov zo siete), aby to malo blikajúce oranžové svetlá na prednej strane. Prehľadanie fóre, je to obvykle na pevnom disku alebo základnej dosky problém. Som sa pokúsil zavádzaním sa disk pripoji, ale to nefunguje. (blikajúca oranžová svetla). Ak je pevný disk isnt pripojiť však možno aj boot do USB kľúč (s Windows 98 boot súbory na nej). Keď som sa pripojiť DVD-RW, BIOS neuznáva tento disk (mám 2 DVD disky a pokúsil obidva), aj keď i disky môžete vložiť do týchto diskov a slyšíš disk je čitateľný. Já jsem za predpokladu, to znamená, že môj disk dal, ale zároveň som mystifikovaný, prečo DVD zvyknutý pracovať? Vďaka, Simon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste nahradiť CMOS batérie ... a skontrolujte ohýbaným vývody (skrat) na USB porty.
| |||
| |||
| Ahoj philthomas, Vďaka za rýchlu reakciu. Už som sa pokúsil nahradiť CMOS batéria a neexistuje žiadna viditeľná ohýbaným kolíky, akékoľvek ďalšie nápady? Na zdravie |
|
| |||
| |||
| Vyskúšajte na Bodné HDD ako Slave na iný počítač a zistiť, či to funguje ok. |
|
| |||
| |||
| Oranžové svetlo na semafóre, je môj problém. Môžem opraviť (pozri nižšie) a PC je v prevádzke. Pc beží perfektne na hodiny, dni či mesiace. Potom som skúsiť niečo neobvyklé a pokriky. Musím sa otvoriť, a reset, ako je popísané nižšie. Power Problém: výkon svetla (Centrum tlačidla štart), je stabilný Amber, (to by malo byť stála zelená), počítač je mŕtvy. Manuál hovorí: "Zariadenie môže byť nefunkčný alebo nesprávne nainštalovaný. Možné riešenie. a) odstrániť a znova nainštalovať pamäťové moduly, ak to nefunguje. b) Odstráňte a znovu nainštalujte pamäťové moduly a všetky karty, keď je žiadny úspech. c) odobrať a znova nainštalovať grafickú kartu, v prípade potreby. Keď svetlo stálej, jantár počítač je úplne mŕtvy, príležitostne sa vracia do života po prevedení, a) vyššie. Niekedy) nefunguje a já jdu za a) ab). To tiež prináša ho späť k životu. Ak som si vedomý nemám inštalovanej grafickej karty. Môže niekto hodiť nejaké svetlo na túto anomáliu? Mám nainštalovaný zvukovej karty. "Creative: Sound Blaster Audigy 2 ZS", ktorý som podozrivý. Mohol by to byť problém? Z uvedeného vyplýva, hudba znieť skvele s "Dell UK - 5650 5 +1 repro systém" Cheers Umenie |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Computer Wont Boot. Pevný disk Problém? | Haun | Všeobecné Hardware Chat | 0 | 23.listopadu 2009 13:53 |
| Pevný disk alebo Windows? Ks zvyknutý spustiť správne a je Stuck v Kontinuálne Obíďte! | soupdragon1973 | Operačné systémy Windows | 12 | 7.listopadu 2009 09:00 |
| HP Laptop obrazovky zvyknutý Zapnite Pevný disk zvyknutý Otvorenie: Svetlá sú na Ale ....... | gra | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 5. augusta 2009 18:28 |
| Pevný disk boot problém - já jsem se snaží presunúť na inú jednotku pevného disku | Arnold27 | Drives & Removable Media | 1 | 4. júna 2009 09:42 |
| Autorun modding pre externý pevný disk - Automatické zvuku Pri pripojiť | Clayton | Multimedia & Kodeky | 6 | 29. marca 2009 20:05 |
| Thread Tools | |
| |