мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13 тра 2009, 05:32
Нови члан групе

Default ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем?

Здраво,

Имам Делл Дименсион 5150, јучер сам се вратила у мој пц (који је био укључен и преузимање датотека са нет) пронаћи имао јантара трепери светло на предњој страни. Претраживање по форумима, то је обично на чврстом диску или матична плоча проблем.
Покушао сам са боотинг прикључен на хард диск, али то не успе. (трепери јантара светла).
Када се на хард диск није прикључен у међутим, ја могу боот на УСБ кључ (са Уиндоус 98 боот датотеке на њега).
Кад сам плуг у ДВД-РУ погон, БИОС не признају овај диск (имам 2 ДВД дискове и имати суђен оба) иако ја могу уметање дискова у ове дискове и диск може се чути да прочитате.

И'м претпостављајући то значи да је мој хард диск је дао горе, али у исто време ја сам тајновит као зашто ДВД Погони навика посао?

Хвала,

Симон
Old 13 тра 2009, 05:58
Донаторска Група

Default ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем?

Покушајте замјењујући ЦМОС батерија ... и проверите за упокорити игле (на кратко) на УСБ портове.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 13 тра 2009, 06:06
Нови члан групе

Бок пхилтхомас,

Хвала за брз одговор. Већ сам покушао мењати ЦМОС батерија и постоји, нису видљиве упокорити игле, све друге идеје?

Живели
Old 13 тра 2009, 08:05
Донаторска Група

Покушајте скопчавање ХДД као роб на други ПЦ и видети ако то функционише ОК.
Old 9. Мар 2009, 10:30
Нови члан групе

Default Одг: ПЦ-боот навика када је хард диск на струју. Матичну плочу или хард диск Пробле

Амбер светло је мој проблем.
Не могу тачно је (види доле), а ПЦ је горе и трчање. ПЦ ради савршено за сати, дани или месеци. Онда сам пробати нешто од обичних и ухоопс. Морам да се отвара и ресетовање као што је описано у наставку.

Проблема моћи: моћ светлости (Центар за дугме Старт) је стабилан ћилибара, (ово би требало да буде стабилан Зелена) компјутер је мртав. Мануал казе: "уређаја може бити неисправни или погрешно инсталиран.

Могуће решење.
) Уклони, а затим поново инсталирајте меморијске модуле, ако то не ради.
Б) Уклони, а затим поново инсталирајте све меморијске модуле и картице, ако је без успеха.
в) Уклони, а затим поново инсталирајте графичку картицу, ако је могуће.
Када је светло стабилан ћилибар рачунар је потпуно мртав, у приликама се враћа у живот после спроводи,) изнад. Понекад) не функционише и идем за а) и б). Ово такође враћа у живот. Колико ја знам не морам графичка картица инсталирана.

Може ли ико баци неке светло на ову аномалију? Имам звучну картицу. "Креативна: Соунд Бластер Аудигы 2 ЖС" који сам осумњиченог. Могао би то бити проблем? Пошто је рекао да је звук са великим "Делл Велика Британија - 5650 5 +1 систем звучника"
Цхеерс Уметност
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Навика покретање рачунара. Хард диск проблем? Хаун Генерал Хардуаре Цхат 0 23. новембар 2009 13:53
Тврди диск или Уиндоус? Пц навика Чизма Горе исправно и заглавити у трајне Завијте се! соупдрагон1973 Уиндоус Оператинг Сыстемс 12 7. новембар 2009 09:00
Лаптоп ХП Сцреен навика Укључите Хард Дриве навика Покрени: светла на Али ....... Гра Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 8 5 аугуст 2009 18:28
Тврди диск боот проблем - ја сам покусава ХДД преместите у другу јединицу Арнолд27 Дривес & Измјењиви медији 1 4. јуна 2009 09:42
Ауторун за Моддинг Екстернал Хард Дриве - АутоПлаы звука Када прикључени на струју Цлаытон Мултимедија и кодеци 6 29 март 2009 20:05
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц