![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben bir Dell Dimension 5150, benim PC geri dün (hangi ve net dosya indirme) bir ön bir yanıp sönen koyu sarı ışık vardı bulmak için döndü sahip olmaktadır. Forumlar aracılığıyla arama, bu genellikle bir sabit disk veya anakart sorunudur. Ben sabit disk ile boot denedi takılı, ama bu başarısız olur. (yanıp sönen ışıkları kehribar). Sabit sürücü isnt Ancak, ben takılı bir USB anahtarı için önyükleme pencereler üzerinde 98 önyükleme dosyalarını () ile. Ne zaman i DVD-RW sürücüsü fişi, BIOS (i ve 2 DVD sürücüleri de var) her ne kadar ben bu sürücüler, ve diskler ekleyebilirsiniz disk duyuyorum denedi okunmakta olan bu sürücü tanımıyor. Ben, bu benim sabit disk kadar verdiğini varsayarak ama aynı zaman at neden DVD alışkanlık iş sürücüler olarak mystified mi? Teşekkürler, Simon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CMOS batarya yerine deneyin ... bükük pinler USB bağlantı noktalarını (kısa) ve kontrol edin.
| |||
| |||
| Merhaba philthomas, Hızlı cevap için teşekkür ederiz. Zaten CMOS pil değiştirme ve denedim hiçbir görünür bükük iğne, başka bir fikir mi? Peynir |
|
| |||
| |||
| Bir köle olarak başka bir PC'ye HDD kadar çengellemek deneyin ve bu işlevleri tamam bakın. |
|
| |||
| |||
| Amber ışığı benim problem. Ben (aşağıya bakınız) ve düzeltebilirsiniz PC ayakta ve çalışıyor. Pc mükemmel Saat, Gün veya ay için çalışır. Sonra dışarı bir şey denemek sıradan ve Whoops. Ben açmak ve aşağıda açıklandığı gibi dönmüştür. Güç Sorun: Güç ışığı (Merkezi Başlat düğmesi) sabit olan Amber, (bu sağlam olmalıdır Yeşil) bilgisayar öldü. Manuel diyor: "bir cihaz veya arızalı olabilir yanlış kurulmuş. Olası çözüm. a) çıkarın ve sonra, eğer işe yaramazsa bellek modüllerini yeniden yükleyin. b) çıkarın ve sonra, bellek modülleri ve kartları yeniden Hiçbir başarı. c) çıkarın ve sonra, varsa grafik kartı yeniden yükleyin. Zaman ışık sürekli bilgisayar tamamen öldü, kehribar bir kez bu yaşama yürüten sonra döner, bir üstünde). Bazen çalışmaz) ve I go for a) ve b). Bu da hayatın geri getirir. Bildiğim kadarıyla korkmaktayım bir grafik kartı yüklü değildir. Kimse bu anomali biraz ışık atmak miyim? Bir ses kartı yüklü. "Creative: Sound Blaster Audigy 2 ZS" Ben şüpheli. Bu sorun olabilir mi? Bu, müzik harika "Dell İngiltere ile sesleri - 5650 5 +1 hoparlör sistemi" Having Cheers Sanat |
![]() |
|
| Bookmarks |