менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема?

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 квітня 2009, 05:32
Нові члени групи

Default PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема?

Привіт,

У мене є Dell Dimension 5150, вчора я повернувся в мій комп'ютер (який був включений і завантаження файлів з мережі), щоб знайти її було миготливий жовте світло на передній панелі. Пошук на форумах, зазвичай це жорсткий диск або материнську плату проблема.
Я пробував завантаження з жорсткого диска підключений, але це не вдається. (миготливі вогні жовтого кольору).
Коли хіба жорсткого диска підключений Однак, я може завантажитися з USB-ключем (з Windows 98 завантажувальні файли на ньому).
При підключенні пристрою до DVD-RW диска, BIOS не визнають цього диску (у мене 2 DVD диска і намагалися як), хоч і я міг вставити диск у цих дисках і може почути диск був прочитаний.

Я припускаю, це означає, що мій жорсткий диск має відмовилися, але в той же час я вранці дивуються, чому DVD диски не спрацюють?

Спасибі,

Симона
Old 13 квітня 2009, 05:58
Донор групи

Default PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема?

Спробуйте замінити батареї CMOS ... і перевірити його на Бент-Пен (коротке замикання) на порти USB.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 13 квітня 2009, 06:06
Нові члени групи

Привіт philthomas,

Спасибі за швидку відповідь. Я вже намагався замінити батареї CMOS і немає ніяких видимих Пальці зігнуті, будь-які інші ідеї?

Ура
Old 13 квітня 2009, 08:05
Донор групи

Спробуйте підключення жорсткого диска як Слов'янський на інший комп'ютер і подивитися, якщо він працює ОК.
Old 9 листопада 2009, 10:30
Нові члени групи

Default Re: PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблемні

Бурштиновий світ моя проблема.
Я можу виправити (див. нижче), і комп'ютер і працює. Шт відмінно виконується протягом годин, днів або місяців. Тоді я намагаюся щось із звичайного і криками. Я повинен відкрити і скидання як описано нижче.

Power проблема: індикатор живлення (Центр кнопку "Пуск") є стійким бурштину (це має бути стійким Green) комп'ютер помер. Інструкції говорить: "виріб може бути несправним або неправильно встановлений.

Можливе рішення.
а) Видаліть і заново установіть модулі пам'яті, якщо це не працює.
б) Видаліть і перевстановіть модулі пам'яті і будь-які карти, якщо не успіх.
с) видалення, а потім повторно встановити відеокарту, якщо це доречно.
Коли світло стійкий бурштин комп'ютер повністю мертвий, в деяких випадках він повертається до життя після проведення, а) вище. Іноді) не працює, і я йду на а) і б). Це також приводить його до життя. Наскільки я знаю у мене немає графічною картою.

Чи можна пролити світло на цю аномалію? У мене є звукова карта встановлена. "Творчі: Sound Blaster Audigy 2 ZS", який я підозрюю. Чи може це бути проблема? Сказавши, що музика звучить більше з "Dell Великобританія - 5650 5 1 Акустическая система"
Cheers мистецтво
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютерні Wont завантаження. Hard Drive Problem? Haun Генеральний обладнання чат 1 Сьогодні 02:30
Жорсткий диск або Windows? PC Wont Boot правильно і застряг в безперервному LOOP! soupdragon1973 Операційні системи Windows 12 7 листопада 2009 09:00
Ноутбук HP екрану Wont Увімкніть Hard Drive Wont Ініціювати: горять Але ....... Гра Ноутбуки, КПК & Mobiles 8 5 серпня 2009 18:28
Жорсткий диск завантаження проблема - я намагаюся перенести жорсткий диск на іншу одиницю Arnold27 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 4 червня 2009 09:42
Autorun для моддінгу Зовнішній жорсткий диск - Автозапуск звуку при підключенні в Clayton Мультимедіа & кодеки 6 29 березня 2009 20:05
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.