![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, У мене є Dell Dimension 5150, вчора я повернувся в мій комп'ютер (який був включений і завантаження файлів з мережі), щоб знайти її було миготливий жовте світло на передній панелі. Пошук на форумах, зазвичай це жорсткий диск або материнську плату проблема. Я пробував завантаження з жорсткого диска підключений, але це не вдається. (миготливі вогні жовтого кольору). Коли хіба жорсткого диска підключений Однак, я може завантажитися з USB-ключем (з Windows 98 завантажувальні файли на ньому). При підключенні пристрою до DVD-RW диска, BIOS не визнають цього диску (у мене 2 DVD диска і намагалися як), хоч і я міг вставити диск у цих дисках і може почути диск був прочитаний. Я припускаю, це означає, що мій жорсткий диск має відмовилися, але в той же час я вранці дивуються, чому DVD диски не спрацюють? Спасибі, Симона |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте замінити батареї CMOS ... і перевірити його на Бент-Пен (коротке замикання) на порти USB.
| |||
| |||
| Привіт philthomas, Спасибі за швидку відповідь. Я вже намагався замінити батареї CMOS і немає ніяких видимих Пальці зігнуті, будь-які інші ідеї? Ура |
|
| |||
| |||
| Спробуйте підключення жорсткого диска як Слов'янський на інший комп'ютер і подивитися, якщо він працює ОК. |
|
| |||
| |||
| Бурштиновий світ моя проблема. Я можу виправити (див. нижче), і комп'ютер і працює. Шт відмінно виконується протягом годин, днів або місяців. Тоді я намагаюся щось із звичайного і криками. Я повинен відкрити і скидання як описано нижче. Power проблема: індикатор живлення (Центр кнопку "Пуск") є стійким бурштину (це має бути стійким Green) комп'ютер помер. Інструкції говорить: "виріб може бути несправним або неправильно встановлений. Можливе рішення. а) Видаліть і заново установіть модулі пам'яті, якщо це не працює. б) Видаліть і перевстановіть модулі пам'яті і будь-які карти, якщо не успіх. с) видалення, а потім повторно встановити відеокарту, якщо це доречно. Коли світло стійкий бурштин комп'ютер повністю мертвий, в деяких випадках він повертається до життя після проведення, а) вище. Іноді) не працює, і я йду на а) і б). Це також приводить його до життя. Наскільки я знаю у мене немає графічною картою. Чи можна пролити світло на цю аномалію? У мене є звукова карта встановлена. "Творчі: Sound Blaster Audigy 2 ZS", який я підозрюю. Чи може це бути проблема? Сказавши, що музика звучить більше з "Dell Великобританія - 5650 5 1 Акустическая система" Cheers мистецтво |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютерні Wont завантаження. Hard Drive Problem? | Haun | Генеральний обладнання чат | 1 | Сьогодні 02:30 |
| Жорсткий диск або Windows? PC Wont Boot правильно і застряг в безперервному LOOP! | soupdragon1973 | Операційні системи Windows | 12 | 7 листопада 2009 09:00 |
| Ноутбук HP екрану Wont Увімкніть Hard Drive Wont Ініціювати: горять Але ....... | Гра | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 8 | 5 серпня 2009 18:28 |
| Жорсткий диск завантаження проблема - я намагаюся перенести жорсткий диск на іншу одиницю | Arnold27 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 4 червня 2009 09:42 |
| Autorun для моддінгу Зовнішній жорсткий диск - Автозапуск звуку при підключенні в | Clayton | Мультимедіа & кодеки | 6 | 29 березня 2009 20:05 |
| Різьба Інструменти | |
| |