![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok, takže tady je právě to. Můj kamarád má starší PC potřebuje opravit. Jsem si ji v minulosti, ale dosud se dotkl na chvíli, takže jsem trochu fuzzy na konkrétní parametry však Pamatuji většina významných bitů. Specs: Pentium D-Class procesor, původně stopovaný na 3 GHz. Asus P5-Series Motherboard 1,5 GB RAM (2x Starší DDR2 256 MB hole, jeden 1 GB PC2-6400 Stick) ATI Radeon X550 Graphics Card (PCI-E) Windows XP SP2 Nyní. Jeho procesor s téměř žádné běžící programy běží na pozadí + 72 stupňů Celsia (160 + Fahrenheita). Bude zasažených 110 Celsia na zatížení, a vypne v důsledku přehřátí. I've reseated je HSF, Čištěné procesor s téměř 90% alkoholu a znovu Arctic Silver 5 na procesor, vyjmout a vyčistit ventilátor, zní případě ventilátor, foukal celou věž se stlačeným vzduchem, underclocked procesor na 2,25 GHz a přesto, že věc nebude ochlazovat. Co jiného můžu dělat? Nemůže si dovolit opravdu koupit novou desku a procesor právě teď, tak to je většinou vyloučeno (pokud jako poslední možnost), ale ten může být moci dovolit nové HSF nebo několik malých částí / tools. Mějte na paměti, v němž žijeme Ontario, Kanada, a nemají vlastní kreditní karty nebo způsoby platby na internetu koupit dílů, atd. |
|
| |||
| |||
| Au, mám Pentium D, a THT běží na vlně 40 stupňů při volnoběhu! Za prvé, jste si jisti, že chladič je vytvořit dobrý kontakt s procesorem? Součet LGA775 chladiče jsou bolesti, aby se vešly na správně! Pokud ano, jste si jisti, že BIOS je aktuální? to by mohlo být uvedení nepravdivých čtení z temp senzor ... MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo zkontrolujte v BIOSu počítače a ujistěte se, že voltů nejsou přes střechu!
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Reseated jsem ji a snažil jiný HSF, kterou jsem měl, takže pokud jste oba ohnuté nebo tak něco ... Já rozhodně roztečemi o aktualizaci systému BIOS, neměli k tomu, že v letech. Možná jsem si ověřit, že ven, dobrý nápad. Pokud jde o napětí, je to nastaveno na automatické, což je výchozí. Můžu zkusit undervolting, který by mohl některé. Je underclocked, takže by neměl být problém undervolting. |
|
| |||
| |||
| Mám Pentium D 925 @ 3ghz (90 w) bych vsadil máte 930 @ 3ghz (130 w), při mém nastavení bez mods () skladem HSF dolu by nečinnosti @ 52c až 70c a střílet po méně než minuta () a udržet lezení jsem měl jen jeden 80 mm ventilátor na přední. moje řešení byl starý cpu 60mm ventilátor () namontované v pravém úhlu k cpu větrák, který fouká přes cpu fan. Nyní jsou mé temps 42c při volnoběhu a 58c ve výši 100% pro jakékoliv množství času. většině případů mají špatné proudění vzduchu a cpu prostě naštve tepla z desky. Já jsem vždycky měla štěstí s pozitivní proudění (vyfukování do více fanoušků, než v případě) ale je, že až budete rozhodovat. získat přesné specifikace pro cpu (dolu = tepelné designu temp = 63c) a pamatujte akciové chladiče a ventilátory musí být testovány v širým nebem (I'm hádat, protože nikdy vykonávat na číslech uvedla, jednou uvnitř skřínky.) |
|
| |||
| |||
| že dobrý bod actully, kolik případě chlazení máte? |
|
| |||
| |||
| Prosím, odpusť mé lehce mimo téma komentář Redk, ale váš avatar intrik mě. Existuje někde můžu jít do toho názoru, že ve větší velikosti? |
|
| |||
| |||
| Případ byl jsem přesvědčen, 2 ventilátory. Na příjmu na přední, čímž vzduch napříč a vyfukování to vzadu s druhou ventilátor. Obě jsou 80 mm, a postavil na plnou rychlost. Tento případ je také dost velký, asi 10 cm široká, 24 cm hluboká a 18 cm vysoký. Uvidíme se tam jít zítra Věřím, takže jsem si pak budou moci vyzkoušet své návrhy poté. (PIC, mohou být umístěny zde Bubbu: http://i44.tinypic.com/14t3jfp.jpg) |
|
| |||
| |||
| Nemohl jsem zjistit, jak upravit svůj příspěvek, tak líto, když nemůže dvojí funkci. Tak jako tak, je to Pentium D 820, a na desce je P5LD2 I undervolted na 1,250 V, a aktualizuje BIOS a je to nyní běží na 66 * C, s horní polička na 92 * C. Je již overheats, ale to je ještě příliš horké. |
|
| |||
| |||
| Díky RedK. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| SDHC (Secure Digital High Capacity) třídy 4 Vs. Třída 6 - Co v tom rozdíl? | cheesepuff | Drives & Removable Media | 1 | 1.září 2009 09:43 |
| Potřeba Graphic Designer / Animator na Interview pro třídu Zadání | darion02 | Multimedia & Kodeky | 3 | 15. dubna 2009 11:45 |
| Možné Přehřátí ????? | mctw | Případy & Napájecí zdroje | 5 | 9. říjen 2008 18:23 |
| Přehřátí | gvmllr | Obecné Hardware Chat | 9 | 4. Červenec 2007 06:52 |
| PC - Pentium 4 D duálním jádrem nebo Pentium Core Duo | Hybr! D | Obecné Hardware Chat | 1 | 23. říjen 2006 01:57 |
| Thread Nástroje | |
| |