μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Pentium D-Class Processor υπερθέρμανσης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16 Φεβρουαρίου 2009, 17:37
Μέλος Ομάδα

Default Pentium D-Class Processor υπερθέρμανσης

Λοιπόν, εδώ είναι το μόνο του.

Ο φίλος μου έχει ένα PC που χρειάζεται μεγάλα επισκευαστεί. Έχω εξέτασε, κατά το παρελθόν, αλλά δεν έχουν αναφερθεί για λίγο, οπότε είμαι λίγο ασαφής επί συγκεκριμένων προδιαγραφών, όμως θυμάμαι τα περισσότερα από τα σημαντικά κομμάτια.

Χαρακτηριστικά:
Pentium D-Class Processor, αρχικά στο χρονικό όριο των 3 GHz.
Asus P5-Series Motherboard
1.5 GB RAM (2x Παλαιότερα Sticks DDR2 256 MB, το ένα 1 GB PC2-6400 Stick)
ATI Radeon X550 Graphics Card (PCI-E)
Windows XP SP2

Τώρα. Ο επεξεργαστής, με σχεδόν δεν λειτουργεί προγραμμάτων ανέρχεται σε 72 + βαθμούς Κελσίου (160 + Φαρενάιτ). Θα χτυπήσει 110 βαθμούς Κελσίου για φορτίο, εκτός και κλείνει λόγω υπερθέρμανσης. Έχω reseated τη HSF, καθαρισμένα από τον επεξεργαστή με 90% αλκοόλ και επαναλαμβάνεται Arctic Silver 5 με τον επεξεργαστή, αφαιρείται και να καθαρίζεται, ο ανεμιστήρας, προστίθεται περίπτωση ανεμιστήρα, ανατίναξε το σύνολο του πύργου με πεπιεσμένο αέρα, underclocked ο επεξεργαστής στο 2,25 GHz και ακόμη, το πράγμα δεν θα κρυώσει.

Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Δεν μπορεί άραγε τη δυνατότητα να αγοράσουν μια νέα μητρική πλακέτα και τον επεξεργαστή τώρα, έτσι ώστε το πλείστον από το θέμα (αν δεν υπάρχει ως τελευταία λύση), αλλά μπορεί να είναι σε θέση να προσφέρει μια νέα HSF ή κάποια μικρά μέρη / εργαλεία.

Να θυμάστε ζούμε στο Οντάριο, στον Καναδά και δεν διαθέτουν πιστωτικές κάρτες ή τις μεθόδους πληρωμής του Διαδικτύου για την αγορά εξαρτημάτων, κ.λπ.
Old 17 Φεβρουαρίου 2009, 12:54
Μέλος Ομάδα

ωχ, έχω ένα pentium D, και εκτείνεται σε tht Bout 40 βαθμούς σε κατάσταση αδράνειας!
πρώτον, είσαι σίγουρος ότι το heatsink κάνει καλή επαφή με τον επεξεργαστή; άθροισμα lga775 heatsinks πόνος είναι σωστά για να χωρέσει!
εάν είναι, είστε σίγουρος ότι το BIOS είναι ενημερωμένο; θα μπορούσε να δώσει μια λανθασμένη ανάγνωση από τον αισθητήρα θερμοκρασίας ...
MCTW
Old 17 Φεβρουαρίου 2009, 14:39
Συντονιστής Ομάδας

Ναι έλεγχο στο BIOS και να βεβαιωθείτε ότι το βολτ δεν είναι στα ύψη!

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 17 Φεβρουαρίου 2009, 17:03
Μέλος Ομάδα

Έχω δοκιμάσει reseated και μια διαφορετική HSF είχα περί περίπου, οπότε αν δεν είσαι τόσο κυρτωμένο ή κάτι ...

I σίγουρα η απόσταση για την ενημερωμένη έκδοση του BIOS, δεν έπρεπε να το κάνουμε αυτό εδώ και χρόνια. Ισως θα ελέγχει αυτό, καλή ιδέα. Όσον αφορά την τάση, που να είναι αυτόματη, η οποία είναι η προεπιλογή. Θα προσπαθήσω undervolting, που μπορεί να βοηθήσουν μερικές. Είναι underclocked, οπότε δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα undervolting.
Old 17 Φεβρουαρίου 2009, 20:20
Μέλος Ομάδα

Έχω ένα Pentium D 925 @ 3GHz) (90 watt θα έχετε ένα στοίχημα 930 @ 3GHz) (130 βατ, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης μου δεν με () mods stock hsf ορυχείο θα βραδυπορείας @ 52c και 70c να πυροβολούν μετά λιγότερο από ένα λεπτό () και να διατηρήσουν την αναρρίχηση είχα μόνο ένα ανεμιστήρα 80 χιλιοστών στο μπροστινό μέρος. μου λύση ήταν ένα παλιό cpu ανεμιστήρα 60 χιλιοστών) (τοποθετημένα σε ορθή γωνία με CPU fan που φυσάει σε ολόκληρη την cpu fan. τώρα μου temps 42γ είναι σε κατάσταση αδράνειας και 58c σε 100% για κάθε χρόνο. Οι περισσότερες περιπτώσεις κακής ροής αέρα και της cpu απλά χάλια της θερμότητας από τη μητρική πλακέτα. Έχω πάντα είχε τύχη με θετική ροή αέρα (περισσότερους ανεμιστήρες φυσούν σε περίπτωση προβλέπονται από) αλλά αυτό μέχρι να αποφασίσετε. Λάβετε τα ακριβή specs για cpu (ορυχείο = θερμική σχεδιασμό temp = 63γ) και θυμηθείτε stock heatsinks και φίλαθλοι πρέπει να δοκιμαστούν στην ύπαιθρο (Είμαι μαντέψουν δεδομένου ότι ποτέ δεν εκτελούν με τους αριθμούς που ανέφερε μια φορά μέσα σε μια περίπτωση.)
Old 18 Φλεβάρη 2009, 05:48
Μέλος Ομάδα

ότι ένα καλό σημείο actully, πόσο περίπτωση ψύξης έχετε;;
Old 18 Φλεβάρη 2009, 16:56
Ομάδα Δωρητών

Παρακαλώ συγχωρέστε μου ελαφρώς εκτός θέματος σχόλιο Redk, αλλά σας avatar intrigues μου. Υπάρχει κάπου να μπορώ να το δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος;
Old 18 Φλεβάρη 2009, 18:11
Μέλος Ομάδα

Η υπόθεση έχει πιστεύω 2 ανεμιστήρες. Η πρόσληψη στο μέτωπο, φέρνοντας αέρα που φυσάει και σε όλη αυτή την επιστροφή, με μια δεύτερη ανεμιστήρα. Και οι δύο είναι 80 χιλιοστά, και που με την πλήρη ταχύτητα.

Η υπόθεση είναι αρκετά μεγάλο, ίσως 10 ίντσες ευρύ, 24 ίντσες βαθύ, και 18 ίντσες ψηλό.
Θα πρόκειται να είναι εκεί αύριο, πιστεύω ότι έτσι θα μπορέσετε να δοκιμάσετε τις προτάσεις τότε.

(Η pic μπορεί να βρίσκονται εδώ, Bubba: http://i44.tinypic.com/14t3jfp.jpg)
Old 19 Φεβρουαρίου του 2009, 19:31
Μέλος Ομάδα

Δεν θα μπορούσα να μάθετε πώς να επεξεργαστείτε τις αποστολές μου, οπότε συγνώμη αν δεν μπορώ να διπλό μετά.

Tελoσπάvτωv, Είναι ένα Pentium D 820, και της μητρικής πλακέτας είναι η P5LD2
I undervolted με 1,250 V, και η ενημέρωση του BIOS, και είναι αυτή τη στιγμή σε 66 * C με το επάνω ράφι σε 92 C. Δεν είναι πλέον overheats, αλλά αυτό είναι ακόμη πολύ ζεστό τρόπο.
Old 24 Φεβρουαρίου, 2009, 10:50
Ομάδα Δωρητών

Χάρη RedK.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
SDHC (Secure Digital High Capacity) Κατηγορία 4 Vs. Κατηγορία 6 - Whats η διαφορά; cheesepuff Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 1 Σεπτεμβρίου 2009 09:43
Ανάγκη Graphic Designer / Animator να ισχύουν για την κατηγορία Συνέντευξη Εκχώρηση darion02 Multimedia & Codecs 3 15 Απρ 2009 11:45
Πιθανή υπερθέρμανση ????? mctw Θήκες & Τροφοδοτικά 5 9 Οκτ 2008 18:23
Υπερθέρμανση gvmllr Γενική Συζήτηση Hardware 9 4 Ιουλ 2007 06:52
PC - Pentium 4 D διπλού πυρήνα ή Pentium Core Duo Hybr! Δ Γενική Συζήτηση Hardware 1 23 Οκτ 2006 01:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.