![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, pa ovdje je upravo to. Moj prijatelj ima stariji PC on treba popraviti. Ja sam gledajući ga u prošlosti, ali još ne dotače ga za neko vrijeme, pa sam malo fuzzy na određenim naočale, međutim sjećam se većina bitnih bitova. Specifikacije: D-klase Pentium procesor, izvorno clocked na 3 GHz. Asus P5-Series matične ploče 1,5 GB RAM (2x Starije DDR2 256 MB štapova, jedno 1 GB PC2-6400 Stick) ATI Radeon X550 Grafička kartica (PCI-E) Windows XP SP2 Sada. Njegov procesor, s gotovo ne izvodi u pozadini pokreće programe na 72 + stupnjeva Celzija (160 Farenhajt +). Bit će hit 110 Celzij na load i pričepiti off zbog pregrijavanja. I've reseated na HSF, očistiti procesor sa 90% alkohola i reapplied Arctic Silver 5 za procesor, uklonjeni i čistili ventilatora, dodao slučaju navijač, duhati cijelu kulu s komprimiranim zrakom, underclocked procesor na 2,25 GHz i još uvijek, ono se ne ohladi. Što još mogu učiniti? On zaista ne mogu priuštiti da kupite novu matičnu ploču i procesor odmah, tako da se uglavnom ne dolazi u obzir (osim kao posljednja naselje), ali on svibanj moći priuštiti novi HSF ili neke male dijelove / tools. Imajte na umu da živimo u Ontario, Kanada, a ne posjedujete kreditnu karticu ili internet metode plaćanja za kupnju dijelova, itd. |
|
| |||
| |||
| jao, imam Pentium D, a tht spopadanje prometuje na 40 stupnjeva u praznom hodu! Prvo, jesi li siguran u heatsink je stvaranje dobrog kontakta s procesorom? Zbroj lga775 heatsinks su bol da stane na ispravno! ako je, jesu li sigurni BIOS je najnoviji? moglo se dajući lažne čitanje iz temp senzor ... MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da provjerite u BIOS i pobrinite se da se ne volts kroz krov!
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Ive 'pokušao Internet i reseated drugačiji HSF sam kokoš oko, pa ako ih budete oba savijen ili nešto ... Ja definitivno raspoređeni na nadopunu za BIOS, nisu morali učiniti da se u godinama. Možda ću provjeriti, da je vanjska, dobra ideja. Što se tiče napona, to je postavljeno na automatsko, koja je zadana. Ja mogu probati undervolting, koja bi mogla pomoći nekim. To je underclocked, pa ne bi trebao biti problem undervolting. |
|
| |||
| |||
| imam 925 Pentium D @ 3ghz vati (90) I kladim se da imate 930 @ 3ghz vati (130), (tijekom setup bez MODs) zaliha mina hsf bi neprisutan @ 52c do 70c i pucati nakon manje od minute (izvršuj penjanje) Imao sam samo jedan 80mm ventilator na prednjoj. moje rješenje je stara CPU fan 60mm () montirana na pravi kut na CPU ventilator koji puše na CPU ventilator. Sada su moje temps 42c u praznom hodu i 58c na 100% za bilo koje vrijeme. većini slučajeva su siromašni i protok zraka CPU jednostavno sucks vrućine od matične ploče. Ja sam uvijek imao sreće s pozitivnim protok zraka (puše više navijača nego u slučaju out) ali da je upto vas da se odlučite. dobiti točan naočale za CPU (minski = termalni dizajn temp = 63c) i zapamti heatsinks zaliha i ljubitelja mora biti ispitan u otvorenom (I'm guessing jer nikad ne izvode na jednom izjavio brojki unutar slučaja.) |
|
| |||
| |||
| da dobar point actully, koliko slučaju hlađenja imate?? |
|
| |||
| |||
| Molimo oprosti moj komentar malo off topic Redk, ali vaš avatar spletke mene. Ima li negdje mogu ići kako biste ga vidjeli u većim veličinu? |
|
| |||
| |||
| Slučaj je Verujem 2 obožavatelja. An dejstvo na prednjem čudne i puhanje zraka kroz it out sa stražnje drugi ventilator. Oba su 80mm i stavi u punu brzinu. Slučaj je prilično velik, vjerojatno 10 cm širine, 24 cm dubine, a 18 cm visok. Ja ću biti tamo sutra ide vjerujem kako ću biti u mogućnosti isprobati prijedloge onda. (PIC mogu biti smještene ovdje, Bubba: http://i44.tinypic.com/14t3jfp.jpg) |
|
| |||
| |||
| Ne bih mogao saznati kako urediti svoj post, ispričavam se ako je tako ja ne mogu double post. Anyways, to je Pentium D 820, a matična ploča je P5LD2 Ja undervolted do 1,250 V, izmijenjeni BIOS-a, i to je sada prikazuju na 66 * C sa gornje polica na 92 * C. To više nije overheats, ali ovaj put je još uvijek previše vruća. |
|
| |||
| |||
| Hvala RedK. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| SDHC (Secure Digital High Capacity) Klasa 4 vs. Klasa 6 - Što je razlika? | cheesepuff | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 1. rujan 2009 09:43 |
| Trebate Graphic Designer / animator u intervjuu za Class Prijenos | darion02 | Multimedija i kodeci | 3 | 15. travanj 2009 11:45 |
| Mogući pregrijavanja ????? | mctw | Cases & Power Supplies | 5 | 9. listopad 2008 18:23 |
| Pregrijavanja | gvmllr | General Hardware Chat | 9 | 4. srpnja 2007 06:52 |
| PC - Pentium 4 D ili Pentium Dual Core core duo | Hybr! D | General Hardware Chat | 1 | 23. listopad 2006 01:57 |
| Thread Tools | |
| |