![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Oké, itt a csak rá. A barátom már egy régebbi PC van szüksége megjavítják. Már úgy nézett ki a múltban, de még nem nyúlt meg egy kicsit, ezért én egy kicsit zavaros konkrét specs azonban emlékszem leginkább a fontos részeket. Specs: Pentium D-osztályú processzor, eredetileg CLOCKED a 3 GHz-et. ASUS P5-sorozat Alaplap 1.5 GB RAM (2x Régebbiek DDR2 256 MB Sticks, egy 1 GB PC2-6400 Stick) ATI Radeon X550 grafikus kártya (PCI-E) Windows XP SP2 Most. A processzor, szinte nincs háttérben futó program fut a 72 + fok Celsius (160 + Fahrenheit). Ez hit 110 Celsius terhelés, és kikapcsolja miatt túlmelegedett. Én reseated a HSF, megtisztítják a processzor le, 90% alkoholt és újra Arctic Silver 5-től a processzor, eltávolítják és tisztítják a ventilátort, a hozzáadott esetben ventilátor, fújta az egész tornyot meg a sűrített levegő, underclocked a processzor 2,25 GHz És mégis, a dolog nem fog hűlni. Mi mást tehetnék? Ő nem igazán engedheti meg magának, hogy vásároljon egy új alaplap és a processzor most, hogy a leginkább arra a kérdésre (kivéve, ha az utolsó eszközként), de lehet, hogy megadja az új HSF vagy néhány apró alkatrészeket / eszközöket. Tartsuk szem előtt élünk, Ontario, Kanada, és nem saját hitelkártyát vagy módszerek internetes fizetési vásárolni alkatrészek, stb |
|
| |||
| |||
| jaj, van egy Pentium D, és THT fut a bout 40 fok üresjáratban! Először is, ugye, hogy a hűtőborda tesz ki jó kapcsolatot a processzor? LGA775 összeg Heatsinks a fájdalom, hogy illeszkedjen a megfelelő! Ha így van, ugye, hogy a BIOS naprakész? meg lehet, hogy téves olvasat a hőmérséklet érzékelő ... MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen ellenőrizze a BIOS-ban, és győződjön meg róla, hogy nem volt a tetőn!
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Én már próbáltam reseated és más HSF tojásrakási körül volt, tehát ha ők a hajlított vagy valami ... I definitely távolságban a BIOS-frissítést, nem volt erre az évre. Talán majd nézzétek meg, jó ötlet. Ami a feszültség, ez a beállítás automatikus, ami az alapértelmezett. Megpróbálhatom undervolting, ez talán segít kicsit. Ez underclocked, így nem lehet probléma undervolting. |
|
| |||
| |||
| Van egy Pentium D 925 @ 3GHz (90 watt) én fogadok egy 930 @ 3GHz) (130 watt alatt én setup (nem mods) készlet hsf enyém lenne tétlen @ 52c és lő a 70 ° C után kevesebb mint egy perc (és tartsa climbing) Már csak egy 80mm ventillátor elején. A megoldás egy régi cpu fan (60mm) szerelt jobb szögben CPU ventillátor fúj át, amely a CPU ventillátor. Most én is temps 42c üresjáratban és 58c, 100%-a semmilyen idő alatt. legtöbb esetben a rossz levegő és a cpu egyszerűen szar a hőt ki az alaplapot. Én mindig is volt szerencsénk pozitív légáramlást (több ventilátor fújta az ügyben, mint a) de ez upto Ön dönt. kapjanak specs CPU (enyém = thermal design temp = 63c) és emlékszem készlet Heatsinks rajongók és meg kell vizsgálni a szabad levegőn (én kitalálni, mert soha nem végez, hogy a számok azt egyszer belsejében esetben.) |
|
| |||
| |||
| hogy egy jó pont actully, mennyit hűtés esetén van-e? |
|
| |||
| |||
| Kérlek, bocsáss én kissé Off topic hozzászólás Redk, de az avatar intrikák nekem. Van valahol tudok menni meg a nagyobb méret? |
|
| |||
| |||
| Az ügy Hiszem 2 rajongók. A bevitel az elején, hogy a levegő az egész, és fúj ki hátul egy másik rajongó. Mindkettő 80mm, és a teljes sebességet. Az eset is meglehetősen nagy, talán 10 centi széles, 24 centi mély és 18 centi magas. Mindjárt megyek oda holnap Azt hiszem én, hogy próbálja ki a javaslatokat majd. (A kép is található itt, Bubba: http://i44.tinypic.com/14t3jfp.jpg) |
|
| |||
| |||
| Nem tudtam kideríteni, hogy hogyan kell szerkeszteni my post, elnézést, ha nem tudok két poszt. Egyébként, ez egy Pentium D 820, és az alaplap a P5LD2 Én undervolted az 1,250 V, és frissíteni a BIOS-ban, és ez most futó 66 ° C az a felső polc 92 * C. Már nem overheats, de ez még mindig túl forró. |
|
| |||
| |||
| Köszönet RedK. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| SDHC (Secure Digital High Capacity) Class 4 Vs. Osztály 6 - Mi a különbség? | cheesepuff | Drives & Removable Media | 1 | Szeptember 1, 2009 09:43 |
| Need Graphic Designer / Animator Interjú az osztály Átruházás | darion02 | Multimédia és kodekek | 3 | 15. április 2009 11:45 |
| Lehetséges Túlmelegedés ????? | mctw | Cases & Power Supplies | 5 | 9. október 2008 18:23 |
| Túlmelegedés | gvmllr | Általános fémáru Chat | 9 | 4. július 2007 06:52 |
| PC - Pentium 4 D kétmagos Pentium vagy Core Duo | Hybr! D | Általános fémáru Chat | 1 | 23. október 2006 01:57 |
| Téma eszközök | |
| |