פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

פנטיום D-class מעבד Overheating

Reply

שרשרת כלים
Old 16 פבואר 2009, 17:37
חבר קבוצת

Default פנטיום D-class מעבד Overheating

בסדר, אז הנה רק על זה.

חבר שלי יש מחשב ישן יותר הוא זקוק לתיקון. בדקתי את זה בעבר, אך עדיין לא נגע בו במשך זמן מה, אז אני קצת מבולבל על מפרט ספציפי, עם זאת אני זוכר את החשוב ביותר של BITS.

מפרט:
פנטיום D-class מעבד, clocked במקור ב 3 GHz.
ASUS P5-סדרה לוח האם
1.5 GB של זיכרון RAM (2x ישן יותר DDR2 256 MB מקלות, אחת 1 GB PC2-6400 שרביט)
ATI RADEON X550 כרטיס מסך (PCI-E)
Windows XP SP2

עכשיו. המעבד שלו, עם כמעט לא פועל ברקע התוכניות פועלות ב 72 + מעלות צלסיוס (160 + Fahrenheit). היא פגעה ב 110 צלסיוס לטעון, ו shuts off עקב overheating. ביצעתי reseated את HSF, לנקות את המעבד עם אלכוהול 90% ו 5 כסף reapplied הארקטי של המעבד, לנקות את הסיר ואת אוהד, הוסיף מקרה מעריץ, פישלת כל מגדל עם אוויר דחוס, underclocked המעבד עד 2.25 GHz ועדיין, הדבר לא להתקרר.

מה עוד אני יכול לעשות?

הוא באמת לא יכול להרשות לעצמי לקנות את לוח האם החדש ואת המעבד עכשיו, אז זה בעיקר בא בחשבון (אלא אם כן בתור האחרון Resort), אך הוא עשוי להיות מסוגל להרשות לעצמך חדש HSF או כמה חלקים קטנים / כלים.

חשוב לזכור שאנו חיים אונטריו, קנדה, ואינם משלו כרטיסי אשראי או אמצעי תשלום של Internet לקנות חלקים, וכו '
Old 17 פבואר 2009, 12:54
חבר קבוצת

ouch, יש לי Pentium D, ו tht פועל בכתובת התעסקות ב לפהות 40 מעלות!
ראשית, האם אתה בטוח לבצע את heatsink הוא טוב במגע עם המעבד? סכום LGA775 heatsinks הן כאב על מנת להתאים כהלכה!
אם היא, האם אתה בטוח ה-BIOS הוא מעודכן? זה יכול להיות מתן של קריאת שווא של חיישן טמפ ...
MCTW
Old 17 פבואר 2009, 14:39
מנהל קבוצת

כן בדוק ב-BIOS כדי לוודא כי אינם volts דרך הגג!

המערכת שלי: מאהב אחר!

מעבד (ים):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
לוח האם:
BIOSTAR TPower I45
זיכרון RAM:
4GB OCZ PC2-8500 פלטינה
כרטיס מסך (S):
X1950 Pro
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
2
כונן אופטי (S):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Cooling:
ביג טיפון VX
רשת / אינטרנט:
מקהלה / NTL 20MB
צג (S):
Acer X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 17 פבואר 2009, 17:03
חבר קבוצת

לא קיבלתי את זה וניסיתי reseated אחר HSF היה לי שוכב מסביב, אז אלא אם כן הם שניהם מכופף או משהו ...

אני בהחלט רווח על עדכון ל-BIOS, לא היה צריך לעשות את זה מזה שנים. אולי אני יהיה לבדוק את זה, רעיון טוב. לגבי מתח, זה מוגדר אוטומטית, שהיא ברירת המחדל. אני יכול לנסות undervolting, שעשוי לעזור קצת. זה underclocked, לכן לא צריכה להיות בעיה undervolting.
Old 17 פבואר 2009, 20:20
חבר קבוצת

יש לי 925 פנטיום d 3ghz @ וואט (90) הייתי בטוח יש לך 930 @ 3ghz) (130 וואט, במהלך תוכנית ההתקנה שלי (ללא) mods המניה שלי היה hsf לפהות @ 52c ו לירות כדי 70c אחרי פחות מדקה (ושמור מטפסים) היה לי רק אחד בבית מול אוהד 80mm. הפתרון שלי היה ישן CPU מעריץ) (60mm רכוב מימין זווית כדי CPU מעריץ בו מכות פני CPU מעריץ. עכשיו הם 42c שלי temps בשעה לפהות ו 58c ב -100% עבור כל פרק זמן. ברוב המקרים יש עניים airflow ואת CPU פשוט מבאס בחום לנתק את לוח האם. אני כבר תמיד היה מזל עם airflow (חיובית יותר אוהדים נפיחה לתוך התיק החוצה מ) אבל זה upto לך להחליט. לקבל בדיוק את מפרט עבור CPU שלי (= תרמית עיצוב זמני = 63c) ולשמור את המניה heatsinks ו אוהדים חייב להיות פתוח נבחנה האוויר (אני מנחש שכן הם לעולם לא כדי לבצע את מספרי סיפר פעם אחת בתוך תיק.)
Old 18 פבואר 2009, 05:48
חבר קבוצת

זה נקודה טובה actully, כמה מקרה קירור יש לך??
Old 18 פבואר 2009, 16:56
קבוצת תורמים

אנא סלח לי מעט את נושא התגובה Redk, אבל את גלגול intrigues אותי. האם שם אני יכול ללכת למקום כדי לצפות בו בכל גודל גדול?
Old 18 פבואר 2009, 18:11
חבר קבוצת

המקרה יש אוהדים אני מאמין 2. של קליטה בחלק הקדמי, ועל פני שהבאת האוויר נפיחה זה מאחור עם השני מעריץ. שתיהן 80mm, וכן כדי לקבוע במהירות מרבית.

המקרה הוא גם די גדול, כנראה 10 אינץ 'רחב, 24 אינצ' ים עמוקה, ו -18 אינצ 'ים גבוה.
אני יהיה הולך להיות שם מחר אני מאמין שאני כל כך יוכלו לנסות את ההצעות לאחר מכן.

(ה pic יכול להימצא כאן, Bubba: http://i44.tinypic.com/14t3jfp.jpg)
Old 19 פבואר 2009, 19:31
חבר קבוצת

לא הצלחתי לברר כיצד לערוך את ההודעה, כל כך מצטער אם אני לא יכול לכתוב כפול.

בכל מקרה, it's a Pentium D 820, ואת לוח האם הוא P5LD2
אני undervolted עד 1,250 V, וכן את עדכון ה-BIOS, וזה כעת ב 66 * c עם המדף העליון ב 92 * C. זה כבר לא overheats, אבל זה עדיין יותר מדי חם.
Old 24 פבואר 2009, 10:50
קבוצת תורמים

תודה RedK.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
SDHC (Secure Digital High Capacity) Class 4 Vs. Class 6 - Whats the Difference? cheesepuff כוננים & נשלפת 1 1 ספטמבר 2009 09:43
Need Graphic Designer / Animator כדי ראיון בכיתה הקצאת darion02 מולטימדיה רכיבי Codec 3 ה -15 לאפריל 2009 11:45
אפשריות Overheating ????? mctw מקרים & ספקי כוח 5 9th אוקטובר 2008 18:23
Overheating gvmllr כללי חומרה צ 'אט 9 4th יולי 2007 06:52
מחשב - פנטיום 4 D ליבה כפולה או פנטיום ליבה Duo Hybr! ד כללי חומרה צ 'אט 1 23 אוקטובר 2006 01:57
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.