mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Pentium D-klasės Procesorius Perkaitimas

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 16, 2009, 17:37
Narys

Default Pentium D-klasės Procesorius Perkaitimas

Gerai, kad čia tik apie tai.

Mano draugas turi senesni PC jam reikia remontuoti. Matydami jį anksčiau, bet ne liesti ją, o taip, aš šiek tiek neaiškus dėl konkrečių įrašų, tačiau aš atsimenu dauguma svarbu bitai.

Specifikacijos:
Pentium D-klasės procesorių, iš pradžių clocked bent 3 GHz.
Asus P5-serija Motherboard
1,5 GB RAM (2x Senesnė DDR2 256 MB sticks, vienas 1 GB PC2-6400 stick)
ATI Radeon X550 Graphics Card (PCI-E)
Windows XP SP2

Dabar. Jo procesorius, beveik nėra rodomi fone programos veikia 72 + laipsnių (160 + pagal Celsijų). Ji bus Hit 110 Celsijaus ant apkrovos, ir išsijungia dėl perkaitimo. Aš reseated HSF, cleaned off procesorius su 90% alkoholio ir vėl prašyti Arctic silver 5 procesorius, nuimti ir nuvalyti ventiliatorius, papildomas atveju ventiliatorius, liepė visą bokštą iš suspausto oro, underclocked procesoriaus iki 2,25 GHz, ir dar, pats nebus atvėsinti.

Ką dar galiu padaryti?

Jis tikrai negali sau leisti pirkti naują plokštę ir procesorių dabar, kad tai daugiausia iš klausimo (nebent kraštutiniu atveju), bet jis gali įpirkti naują HSF arba kai mažos dalys / tools.

Atminkite, mes gyvename, Ontario, Kanada, o ne savo kreditinės kortelės ar metodai mokėjimų internetu pirkti dalimis, tt
Old Vasaris 17, 2009, 12:54
Narys

Ouch, turiu Pentium D ir THT eina ne Bout 40 laipsnių tuščiosios eigos!
Pirma, ar tikrai HEATSINK daro gerą kontaktą su procesoriumi? suma LGA775 radiatoriai yra skausmas, kad tilptų į tinkamai!
Jei taip, tai tikrai manote, kad BIOS atnaujinimą? ji gali būti duoti neteisingus skaitymo temperatūros jutiklis ...
MCTW
Old Vasaris 17, 2009, 14:39
Moderatorius Grupė

Yeah patikrinimas BIOS ir įsitikinkite, kad V yra ne per stogą!

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Vasaris 17, 2009, 17:03
Narys

Aš reseated jis ir bandė įvairias HSF turėjau d. maždaug taip, jeigu jie tiek išlenktas ar kažką ...

Tikrai tarpais ant BIOS atnaujinimas, neturėjo daryti, kad per daugelį metų. Maybe I'll patikrinti, kad iš geros idėjos. Kaip ir įtampa, tai automatiškai nustatyti, kuri yra numatytoji. Galiu pabandyti undervolting, kad gali padėti kai. Tai underclocked, todėl neturėtų būti problema undervolting.
Old Vasaris 17, 2009, 20:20
Narys

Turiu 925 Pentium D @ 3GHz (90) Watts norėčiau bet turite 930 @ 3GHz (130) Watts per savo nustatymus (be) Modifikacijos akcijų HSF mano bus neaktyvus @ 52c ir šaudyti į 70C praėjus mažiau nei minutę (ir nuolat Climbing) turėjau tik vieną 80mm ventiliatorius priekyje. Mano sprendimas buvo senas CPU ventiliatorius (60mm) sumontuotas stačiu kampu į ventiliatoriaus CPU kuris pučia tarp procesoriaus ventiliatorius. dabar mano temps yra 42c ir 58c tuščiąja eiga ne 100% bet kiek laiko. Dauguma atvejų prastas oras ir cpu tiesiog sucks off Portatiles šilumos. Aš visada turėjo laimę su priverstinio oro srauto (daugiau ventiliatorių pūtimo į nei iš) atveju, bet tai modernus jums nuspręsti. gauti tikslią specifikacija CPU (min = terminis dizainas TEMP = 63c) ir prisiminti akcijų radiatoriai ir ventiliatoriai turi būti išbandyti lauko (I'm guessing, nes jie niekada nebuvo atlikti, kad numerius nurodė kai viduje atveju.)
Old Vasaris 18, 2009, 05:48
Narys

kad gera vieta actully, kiek atveju, aušinimo turite?
Old Vasaris 18, 2009, 16:56
Donorų grupės

Prašau atleisk man šiek tiek ne į temą komentarą Redk, tačiau savo avatar intrigos man. Ar Kažkur aš galiu eiti pamatyti ne didesnis dydžio?
Old Vasaris 18, 2009, 18:11
Narys

Atvejis manau, 2 ventiliatoriai. Priekyje vartojimas, todėl ir pučia oro per jį su antra ventiliatorius atgal. Abu yra 80mm, ir nustatyti, kad visu greičiu.

Atveju taip pat yra gana didelis, turbūt 10 cm pločio, 24 cm gylio ir 18 cm ūgio.
I'll be going over there rytoj aš manau, kad mes galėsime išbandyti pasiūlymus tada.

(Pic galite rasti čia, Bubba: http://i44.tinypic.com/14t3jfp.jpg)
Old Vasaris 19, 2009, 19:31
Narys

Aš negalėjo sužinoti, kaip redaguoti savo pareigas, todėl atsiprašau, jei aš negaliu dvigubas post.

Anyways, it's a Pentium D 820, o pagrindinės plokštės yra P5LD2
Aš undervolted iki 1,250 V, ir atnaujinti BIOS, ir dabar veikia esant 66 ° C viršutinės lentynos bent 92 * C. Joje nebėra perkaista, bet tai dar per daug karštas.
Old Vasaris 24, 2009, 10:50
Donorų grupės

Ačiū RedK.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
SDHC (Secure Digital High Capacity) 4 klasė Vs. 6 klasė - kas skiriasi? cheesepuff Drives & Removable Media 1 1 rugsėjis 2009 09:43
Need Graphic Designer / Animatorius į pokalbį klasės Uždavinys darion02 Multimedia & Codecs 3 Balandis 15, 2009 11:45
Galimos perkaitimo ????? mctw Cases & Power Supplies 5 9 spalis 2008 18:23
Perkaitimas gvmllr General Hardware Chat 9 4 liepa 2007 06:52
PC - Pentium 4 D Dual Core ar Core Core Duo Hybr! D General Hardware Chat 1 23 spalis 2006 01:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.