![]() |
|
| |||
| |||
| Labi, tāpēc šeit ir tikai par to. Mans draugs ir vecāks dators viņam ir vajadzīgs remonts. Es apskatīju to agrāk, bet nav pieskāries to laikā, tāpēc es esmu mazliet fuzzy par īpašiem specs, tomēr es atceros vairums svarīgu bitiem. Specifikācija: Pentium D-klases Procesors, kas sākotnēji clocked ir 3 GHz. Asus P5-Series Motherboard 1.5 GB RAM (2x Older DDR2 256 MB kartes, viena 1 GB PC2-6400 Stick) ATI Radeon X550 Graphics Card (PCI-E) Windows XP SP2 Tagad. Viņa procesors, gandrīz neviens darbojas fona programmas iet uz 72 + grādi pēc Celsija (160 + Fārenheita). Tas skāra 110 Celsija slodzes, un izslēdzas sakarā ar pārkaršanu. Esmu reseated HSF, attīrīti procesors off ar 90% spirtu un likt atpakaļ Arctic Silver 5 procesors, noņemt un iztīrīt ventilatoru, pievienotās gadījumā ventilatoru, blew viss tornis veic ar saspiestu gaisu, underclocked procesors ar 2,25 GHz un vēl, lieta netiks atdzist. Ko vēl es varu darīt? Viņš nevar īsti atļauties pirkt jaunu mātesplati un procesoru tieši tagad, tāpēc tas galvenokārt no jautājuma (Ja vien kā pēdējo līdzekli), taču viņš, iespējams, var atļauties jaunu HSF vai nelielām daļas / instrumenti. Paturiet prātā, mēs dzīvojam Ontario, Kanādā, un nepieder kredītkartes vai metodes, internet-orientēta maksājumu nopirkt detaļas, utt |
|
| |||
| |||
| sakta, man ir Pentium D, un THT iet pie bout 40 grādi idle! pirmkārt, vai tu esi pārliecināts Heatsink padara labs kontakts ar procesoru? summa LGA775 Pāraidīšanas elementi ir sāpes, lai ietilptu pareizi! ja tā, vai esi pārliecināts, BIOS ir līdz šim? tas varētu būt sniedzot nepatiesas lasījums no temp sensora ... MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah pārbaudi BIOS un pārliecinieties, ka volti nav caur jumtu!
|
| |||
| |||
| Esmu reseated to un mēģināju dažādus HSF man bija ko apkārt, tā vien viņi abi saliektu vai kaut ko ... Es noteikti izvietotas par BIOS update, nav bijis jādara gados. Maybe I'll check ka no laba ideja. Kā spriegumu, tas, kas automātiski, kas ir noklusējuma. Es varu mēģināt undervolting, kas varētu palīdzēt daļai. Tas ir underclocked, tāpēc nevajadzētu būt problēma undervolting. |
|
| |||
| |||
| i ir 925 Pentium D @ 3GHz (90 vati) Es bet jums ir 930 @ 3GHz (130 vati) laikā mana setup (bez mods) akciju HSF raktuve tiks idle @ 52c un šaut uz 70c pēc mazāk nekā minūti (un uzturēt kāpšanas) Man bija tikai viens 80mm ventilators priekšā. mans risinājums bija vecs cpu ventilatoru (60mm) uzstādīts taisnā leņķī pret cpu ventilators, kas pa cpu ventilators sitieniem. Tagad mans temps ir 42.c pie idle 58c un pie 100% par jebkuru laika periodu. visbiežāk ir slikta gaisa plūsmu un cpu vienkārši sucks siltuma pie mātesplates. Es vienmēr esmu bijusi laime ar pozitīvu gaisa plūsmu (vairākus ventilatorus pūš vērā lietas nekā ārā) bet tas ir līdz pat jums jāizlemj. iegūt precīzu specs par cpu (mine = siltumapgādes projektēšanas temp = 63.c) un atcerēties akciju Pāraidīšanas elementi un ventilatoriem ir jāpārbauda brīvā dabā (Es guessing, jo tie nekad veic to skaitā, ja iekšpusē lieta.) |
|
| |||
| |||
| ka labs punkts actully, cik daudz lietu dzesēšanas jums ir? |
|
| |||
| |||
| Lūdzu piedot manu nedaudz off topic komentāru Redk, bet jūsu iemiesojumu intrigām mani. Vai ir kaut kur es varu aiziet, lai to pie lielāka izmēra? |
|
| |||
| |||
| Ja ir es uzskatu, 2 fani. Ieplūdes pie priekšā, apvienojot gaisa pāri un pūš to ārā atpakaļ ar otru ventilatoru. Abi ir 80mm, un noteikt ar pilnu ātrumu. Lieta ir arī diezgan liela, iespējams, 10 collas plata, 24 collas dziļa un 18 collu garš. Es būšu gatavojas tur rīt Es uzskatu, lai es varētu izmēģināt ierosinājumus tam. (Pic var izvietot šeit Bubba: http://i44.tinypic.com/14t3jfp.jpg) |
|
| |||
| |||
| Es nevarēju atrast, kā to rediģēt manu pastu, ļoti žēl, ja es nevaru double post. Anyways, It's Pentium D 820, un mātesplate ir P5LD2 Es undervolted uz 1,250 V un atjaunināts BIOS, un tas tagad darbojas pie 66 * C ar augšējo plauktu pie 92 * C Tā vairs overheats, bet tas vēl aizvien ir pārāk karsti. |
|
| |||
| |||
| Thanks RedK. |
![]() |
|
| Bookmarks |