![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok, takže tu je práve to. Môj kamarát má starší PC potrebuje opraviť. Som si ju v minulosti, ale zatiaľ sa dotkl na chvíľu, takže som trochu fuzzy na konkrétne parametre však Pamätám väčšina významných bitov. Specs: Pentium D-Class procesor, pôvodne stopovanie na 3 GHz. Asus P5-Series Motherboard 1,5 GB RAM (2x Staršie DDR2 256 MB palice, jeden 1 GB PC2-6400 Stick) ATI Radeon X550 Graphics Card (PCI-E) Windows XP SP2 Teraz. Jeho procesor s takmer žiadne bežiace programy beží na pozadí + 72 stupňov Celzia (160 + Farenheita). Bude zasiahnutých 110 Celzia na zaťaženie, a vypne v dôsledku prehriatia. I've reseated je HSF, Vyčerené procesor s takmer 90% alkoholu a znovu Arctic Silver 5 na procesor, vybrať a vyčistiť ventilátor, znie prípade ventilátor, foukal celú vežu so stlačeným vzduchom, underclocked procesor na 2,25 GHz a napriek tomu, že vec nebude ochladzovať. Čo iného môžem robiť? Nemôže si dovoliť naozaj kúpiť novú dosku a procesor práve teraz, tak to je väčšinou vylúčené (ak ako posledná možnosť), ale ten môže byť môcť dovoliť nové HSF alebo niekoľko malých častí / tools. Majte na pamäti, v ktorom žijeme Ontario, Kanada, a nemajú vlastné kreditné karty alebo spôsoby platby na internete kúpiť dielov, atď |
|
| |||
| |||
| Au, mám Pentium D, a THT beží na vlne 40 stupňov pri voľnobehu! Po prvé, ste si istí, že chladič je vytvoriť dobrý kontakt s procesorom? Súčet LGA775 chladiča sú bolesti, aby sa vošli na správne! Ak áno, ste si istí, že BIOS je aktuálne? to by mohlo byť uvedenie nepravdivých čítanie z temp senzor ... MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo skontrolujte v BIOSu počítača a uistite sa, že voltů nie cez strechu!
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Reseated som ju a snažil iný HSF, ktorú som mal, takže ak ste obaja ohnuté alebo tak niečo ... Já rozhodně rozstupom o aktualizáciu systému BIOS, nemali k tomu, že v rokoch. Možno som si overiť, že von, dobrý nápad. Pokiaľ ide o napätie, je to nastavené na automatické, čo je predvolená. Môžem skúsiť undervolting, ktorý by mohol niektoré. Je underclocked, takže by nemal byť problém undervolting. |
|
| |||
| |||
| Mám Pentium D 925 @ 3GHz (90 w) bych vsadil máte 930 @ 3GHz (130 w), pri mojom nastavenia bez mods () skladom HSF bane by nečinnosti @ 52c až 70C a strieľať po menej ako minúta () a udržať lezenie som mal len jeden 80 mm ventilátor na prednej. moje riešenie bol starý cpu 60mm ventilátor () namontované v pravom uhle k cpu větrák, ktorý fúka cez cpu fan. Teraz sú moje temps 42c pri voľnobehu a 58c vo výške 100% pre akékoľvek množstvo času. väčšine prípadov majú zlé prúdenie vzduchu a cpu prostě naštve tepla z dosky. Já jsem vždycky mala šťastie s pozitívny prúdenia (vyfúknutie do viac fanúšikov, ako v prípade) ale je, že až budete rozhodovať. získať presné špecifikácie pre cpu (dolu = tepelnej designu temp = 63c) a pamätajte akciovej chladiče a ventilátory musia byť testované v šírym nebom (I'm hádať, pretože nikdy vykonávať na číslach uviedla, raz vo vnútri puzdra.) |
|
| |||
| |||
| že dobrý bod actully, koľko prípade chladenia máte? |
|
| |||
| |||
| Prosím, odpusť moje lehce mimo tému komentár redko, ale váš avatar intríg mě. Existuje niekde môžem ísť do toho názoru, že vo väčšej veľkosti? |
|
| |||
| |||
| Prípad bol som presvedčený, 2 ventilátory. Na príjme na prednej, čím vzduch naprieč a vyfúknutie to vzadu s druhou ventilátor. Obe sú 80 mm, a postavil na plnú rýchlosť. Tento prípad je tiež dosť veľký, asi 10 cm široká, 24 cm hlboká a 18 cm vysoký. Uvidíme sa tam ísť zajtra Verím, takže som si potom budú môcť vyskúšať svoje návrhy potom. (PIC, môžu byť umiestnené tu Bubba: http://i44.tinypic.com/14t3jfp.jpg) |
|
| |||
| |||
| Nemohol som zistiť, ako upraviť svoj príspevok, tak ľúto, keď nemôže dvojitú funkciu. Tak ako tak, je to Pentium D 820, a na doske je P5LD2 I undervolted na 1,250 V, a aktualizuje BIOS a je to teraz beží na 66 * C, s hornou polička na 92 * C. Je už overheats, ale to je ešte príliš horúce. |
|
| |||
| |||
| Vďaka redko. |