![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ок, па овде је управо то. Мој пријатељ има старији ПЦ он треба поправити. Ја сам гледајући га у прошлости, али још не дотаћи га за неко време, па сам мало фуззы на одређеним наочаре, међутим сјећам се већина битних битова. Спецификације: Д-класе Пентиум процесор, изворно цлоцкед на 3 ГХз. Асус П5-Сериес матичне плоче 1,5 ГБ РАМ (2кс Старије ДДР2 256 МБ штапови, једно 1 ГБ ПЦ2-6400 Стицк) АТИ Радеон Кс550 Графичка картица (ПЦИ-Е) Уиндоус КСП СП2 Сада. Његов процесор, са готово не изводи у позадини покреће програме на 72 + степени Целзија (160 Фаренхајт +). Бит ће хит 110 Целзиј на лоад и затворити офф због прегрејавања. И'ве ресеатед на ХСФ, очистити процесор са 90% алкохола и реапплиед Арцтиц Силвер 5 за процесор, уклоњени и чистили вентилатора, додао случају навијач, духати целу кулу са компримовани ваздухом, ундерцлоцкед процесор на 2,25 ГХз и још увек, оно се не охлади. Шта још могу да урадим? Он заиста не могу приуштити да купите нову матичну плочу и процесор одмах, тако да се углавном не долази у обзир (осим као последња насеље), али он мај моћи приуштити нови ХСФ или неке мале делове / тоолс. Имајте на уму да живимо у Онтарио, Канада, а не поседујете кредитну картицу или интернет методе плаћања за куповину делова, итд |
|
| |||
| |||
| јао, имам Пентиум Д, а тхт спопадање прометују на 40 степени у празном ходу! Прво, јеси ли сигуран у хеатсинк је стварање доброг контакта са процесор? Збир лга775 хеатсинкс су бол да стане на исправно! ако је, да ли су сигурни БИОС је задњи? могло се дајући лажне читање из темп сензор ... МЦТУ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да проверите у БИОС и побрините се да се не волтс кроз кров!
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Иве 'суђен то па ресеатед другачији ХСФ сам кокош око, па ако их будете оба савијен или нешто ... Ја дефинитивно распоређени на исправку за БИОС, нису морали да учини да се у годинама. Можда ћу проверити, да је вањска, добра идеја. Што се тиче напона, то је постављено на аутоматско, која је подразумевана. Ја могу пробати ундерволтинг, која би могла помоћи неким. То је ундерцлоцкед, па не би требао бити проблем ундерволтинг. |
|
| |||
| |||
| имам 925 Пентиум Д @ 3гхз вати (90) И кладим се да имате 930 @ 3гхз вати (130), (током сетуп без МОДс) залиха мина хсф би неприсутан @ 52ц до 70ц и пуцати након мање од минуте (извршуј пењање) Имао сам само један 80мм вентилатор на предњој. моје решење је стара ЦПУ фан 60мм () монтирана на прави угао на ЦПУ вентилатор који пуше на ЦПУ вентилатор. Сада су моје Темпс 42ц у празном ходу и 58ц на 100% за било које време. већини случајева су сиромашни и проток ваздуха ЦПУ једноставно суцкс врућине од матичне плоче. Ја сам увек имао среће са позитивним проток ваздуха (пуше више навијача него у случају оут) али да је упто вас да се одлучите. добити тачан наочаре за ЦПУ (минско = термалним дизајн темп = 63ц) и запамти хеатсинкс залиха и љубитеља мора бити испитан у отвореном (И'м гуессинг јер никад не изводе на једном изјавио бројева унутар случаја.) |
|
| |||
| |||
| да добар поинт ацтуллы, колико случају хлађења имате?? |
|
| |||
| |||
| Молимо опрости мој коментар мало офф топиц Редк, али ваш аватар сплетке мене. Има ли негде могу ићи да бисте га видели у већим величину? |
|
| |||
| |||
| Случај је Верујем 2 обожаватеља. Ан дејство на предњем чудне и пухање ваздуха кроз ит оут са задње други вентилатор. Оба су 80мм и стави у пуну брзину. Случај је прилично велик, вероватно 10 цм ширине, 24 цм дубине, а 18 цм висок. Ја ћу бити тамо сутра иде верујем да ћу бити у могућности испробати предлоге онда. (ПИЦ могу бити смјештене овде, буббле: хттп://и44.тиныпиц.цом/14т3јфп.јпг) |
|
| |||
| |||
| Не бих могао сазнати како да измените свој пост, извињавамо се ако је тако ја не могу доубле пост. Аныуаыс, то је Пентиум Д 820, а матична плоча је П5ЛД2 Ја ундерволтед до 1,250 В, измијењени БИОС-а, и то је сада приказују на 66 * Ц са горње полица на 92 * Ц. То више није оверхеатс, али овај пут је још увек превише врућа. |
|
| |||
| |||
| Хвала РедК. |