менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Pentium D процесор класу Перегрів

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 лютого 2009, 17:37
Член групи

Default Pentium D процесор класу Перегрів

Гаразд, так от тільки його.

Мій друг застарілих комп'ютерів йому необхідно відремонтувати. Я подивився на нього в минулому, але не чіпали його на деякий час, тому я трохи нечіткої на конкретні специфікації, однак я пам'ятаю з найбільш важливих бітів.

Характеристики:
Pentium D процесор класу, спочатку працює на частоті 3 Ггц.
Asus P5-серія материнських плат
1.5 GB RAM (2x літніх DDR2 256 МБ палички, одну 1 Гб PC2-6400 Stick)
ATI Radeon X550 Відеокарта (PCI-E)
Windows XP SP2

Тепер. Його процесор, при цьому майже не запущені програми фон працює на + 72 градусів Цельсія (+ 160 за Фаренгейтом). Вона буде хітом 110 за Цельсієм навантаження, і вимикається через перегрівання. Я бажання пересісти HSF, очищені від процесора з 90% спирту і повторно Arctic Silver 5 на процесор, видалено і чистити вентилятор, додав випадку вентилятор, підірвали башту Всього стисненим повітрям, underclocked процесора до 2,25 ГГц І все ж, справа не охолоне.

Що ще я можу зробити?

Він не можу дозволити собі купити нову материнську плату і процесор зараз, так це головним чином, від цього питання (якщо тільки це на крайній випадок), але він може бути в змозі дозволити собі нову HSF або деякі дрібні деталі / інструменти.

Майте на увазі, що ми живемо в Онтаріо, Канада, а не власної кредитної карти або методи Internet Payment для покупки запчастин і т.д.
Old 17 лютого 2009, 12:54
Член групи

Ой, у мене Pentium D, і THT працює на бій 40 градуса на холостому ходу!
По-перше, ви впевнені, радіатор вносить хороший контакт з процесором? Сума LGA775 радіатори біль, щоб поміститися на належним чином!
Якщо це так, ви переконаєтеся, що BIOS до дати? можна було б дати помилковий читання з датчиком темп ...
MCTW
Old 17 лютого 2009, 14:39
Модератор групи

Та перевірити в BIOS і переконайтеся, що вольт не через дах!

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 17 лютого 2009, 17:03
Член групи

Я бажання пересісти і намагався різними HSF я прокладки навколо, тому, якщо вони обидва вигнуті або щось ...

Я безумовно розташованих на оновлення BIOS, не потрібно було робити, що за останні роки. Може бути, я буду це перевірити, гарна ідея. Що стосується напруги, він встановлений в автоматичному, який використовується за умовчанням. Я можу спробувати undervolting, які могли б допомогти деяким. Це underclocked, тому не повинно бути проблемою undervolting.
Old 17 лютого 2009, 20:20
Член групи

У мене Pentium D 925 @ 3GHz (90) Ватт я готовий тримати парі у вас є 930 @ 3GHz () 130 ват, в моїй установці, ні () моди складі моє HSF б простою @ 52C і стріляти до 70C після менш ніж за хвилину (і продовжувати рости) мене була лише одна 80-мм вентилятор на передній. Моє рішення було старий вентилятор 60mm) (монтується під прямим кутом до процесорного вентилятора, який дме через процесорного вентилятора. Тепер моя Temps є 42C на холостому ходу і 58C на 100% за будь-який проміжок часу. більшості випадків бідні повітря і процесор просто висмоктує тепло від материнської плати. Я завжди пощастило з позитивною повітря (більше прихильників дме у випадку, ніж з) але це ДО вам вирішувати. Отримати точні специфікації для ЦП = (мої теплової Темп Design = 63c) і пам'ятати складі радіаторів і вентиляторів повинен бути випробуваний на відкритому повітрі (я вгадую, оскільки вони ніколи не виконують до числа раз заявив, всередині корпусу.)
Old 18 лютого 2009, 05:48
Член групи

що хороша точка actully, скільки охолодження випадку у вас є?
Old 18 лютого 2009, 16:56
Донор групи

Будь ласка, прости мене трохи не по темі коментар Redk, але ваш аватар інтригує мене. Чи є де-то я можу піти, щоб побачити її в більшому розмірі?
Old 18 лютого 2009, 18:11
Член групи

Справа я вважаю, 2 вентиляторів. Прийом на фронті, в результаті чого повітря дме впоперек і його назад з другим вентилятором. Обидва 80mm, і встановити його в повній швидкості.

Ця справа також має досить великий, ймовірно, 10 см в ширину, 24 см в глибину і 18 см у висоту.
Я піду туди завтра я вважаю, так що я зможу спробувати те пропозиції.

(На фото можуть бути знайдені тут, Bubba: http://i44.tinypic.com/14t3jfp.jpg)
Old 19 лютого 2009, 19:31
Член групи

Я не міг дізнатися, як змінити свій пост, так шкода, якщо я не можу двох опорах.

У будь-якому випадку, це Pentium D 820, а плати P5LD2
Я undervolted до 1,250 В, і оновлений BIOS, а зараз працює на 66 ° С з верхньої полиці на 92 ° С. Вона більше не перегрівається, але це все ще дуже жарко.
Old 24 лютого 2009, 10:50
Донор групи

Завдяки RedK.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
SDHC (Secure Digital High Capacity) Клас 4 vs. Клас 6 - Що різниця? cheesepuff Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 1 вересня 2009 09:43
Необхідність Graphic Designer / Animator взяти інтерв'ю для класу поступки darion02 Мультимедіа & кодеки 3 15 квітня 2009 11:45
Можливий перегрів ????? mctw Справа & блоки живлення 5 9 жовтня 2008 18:23
Перегрів gvmllr Генеральний обладнання чат 9 4 липня 2007 06:52
ПК - Pentium 4 D Dual Core і Pentium Core Duo Hybr! D Генеральний обладнання чат 1 23 жовтня 2006 01:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.