![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гаразд, так от тільки його. Мій друг застарілих комп'ютерів йому необхідно відремонтувати. Я подивився на нього в минулому, але не чіпали його на деякий час, тому я трохи нечіткої на конкретні специфікації, однак я пам'ятаю з найбільш важливих бітів. Характеристики: Pentium D процесор класу, спочатку працює на частоті 3 Ггц. Asus P5-серія материнських плат 1.5 GB RAM (2x літніх DDR2 256 МБ палички, одну 1 Гб PC2-6400 Stick) ATI Radeon X550 Відеокарта (PCI-E) Windows XP SP2 Тепер. Його процесор, при цьому майже не запущені програми фон працює на + 72 градусів Цельсія (+ 160 за Фаренгейтом). Вона буде хітом 110 за Цельсієм навантаження, і вимикається через перегрівання. Я бажання пересісти HSF, очищені від процесора з 90% спирту і повторно Arctic Silver 5 на процесор, видалено і чистити вентилятор, додав випадку вентилятор, підірвали башту Всього стисненим повітрям, underclocked процесора до 2,25 ГГц І все ж, справа не охолоне. Що ще я можу зробити? Він не можу дозволити собі купити нову материнську плату і процесор зараз, так це головним чином, від цього питання (якщо тільки це на крайній випадок), але він може бути в змозі дозволити собі нову HSF або деякі дрібні деталі / інструменти. Майте на увазі, що ми живемо в Онтаріо, Канада, а не власної кредитної карти або методи Internet Payment для покупки запчастин і т.д. |
|
| |||
| |||
| Ой, у мене Pentium D, і THT працює на бій 40 градуса на холостому ходу! По-перше, ви впевнені, радіатор вносить хороший контакт з процесором? Сума LGA775 радіатори біль, щоб поміститися на належним чином! Якщо це так, ви переконаєтеся, що BIOS до дати? можна було б дати помилковий читання з датчиком темп ... MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Та перевірити в BIOS і переконайтеся, що вольт не через дах!
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я бажання пересісти і намагався різними HSF я прокладки навколо, тому, якщо вони обидва вигнуті або щось ... Я безумовно розташованих на оновлення BIOS, не потрібно було робити, що за останні роки. Може бути, я буду це перевірити, гарна ідея. Що стосується напруги, він встановлений в автоматичному, який використовується за умовчанням. Я можу спробувати undervolting, які могли б допомогти деяким. Це underclocked, тому не повинно бути проблемою undervolting. |
|
| |||
| |||
| У мене Pentium D 925 @ 3GHz (90) Ватт я готовий тримати парі у вас є 930 @ 3GHz () 130 ват, в моїй установці, ні () моди складі моє HSF б простою @ 52C і стріляти до 70C після менш ніж за хвилину (і продовжувати рости) мене була лише одна 80-мм вентилятор на передній. Моє рішення було старий вентилятор 60mm) (монтується під прямим кутом до процесорного вентилятора, який дме через процесорного вентилятора. Тепер моя Temps є 42C на холостому ходу і 58C на 100% за будь-який проміжок часу. більшості випадків бідні повітря і процесор просто висмоктує тепло від материнської плати. Я завжди пощастило з позитивною повітря (більше прихильників дме у випадку, ніж з) але це ДО вам вирішувати. Отримати точні специфікації для ЦП = (мої теплової Темп Design = 63c) і пам'ятати складі радіаторів і вентиляторів повинен бути випробуваний на відкритому повітрі (я вгадую, оскільки вони ніколи не виконують до числа раз заявив, всередині корпусу.) |
|
| |||
| |||
| що хороша точка actully, скільки охолодження випадку у вас є? |
|
| |||
| |||
| Будь ласка, прости мене трохи не по темі коментар Redk, але ваш аватар інтригує мене. Чи є де-то я можу піти, щоб побачити її в більшому розмірі? |
|
| |||
| |||
| Справа я вважаю, 2 вентиляторів. Прийом на фронті, в результаті чого повітря дме впоперек і його назад з другим вентилятором. Обидва 80mm, і встановити його в повній швидкості. Ця справа також має досить великий, ймовірно, 10 см в ширину, 24 см в глибину і 18 см у висоту. Я піду туди завтра я вважаю, так що я зможу спробувати те пропозиції. (На фото можуть бути знайдені тут, Bubba: http://i44.tinypic.com/14t3jfp.jpg) |
|
| |||
| |||
| Я не міг дізнатися, як змінити свій пост, так шкода, якщо я не можу двох опорах. У будь-якому випадку, це Pentium D 820, а плати P5LD2 Я undervolted до 1,250 В, і оновлений BIOS, а зараз працює на 66 ° С з верхньої полиці на 92 ° С. Вона більше не перегрівається, але це все ще дуже жарко. |
|
| |||
| |||
| Завдяки RedK. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| SDHC (Secure Digital High Capacity) Клас 4 vs. Клас 6 - Що різниця? | cheesepuff | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 1 вересня 2009 09:43 |
| Необхідність Graphic Designer / Animator взяти інтерв'ю для класу поступки | darion02 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 15 квітня 2009 11:45 |
| Можливий перегрів ????? | mctw | Справа & блоки живлення | 5 | 9 жовтня 2008 18:23 |
| Перегрів | gvmllr | Генеральний обладнання чат | 9 | 4 липня 2007 06:52 |
| ПК - Pentium 4 D Dual Core і Pentium Core Duo | Hybr! D | Генеральний обладнання чат | 1 | 23 жовтня 2006 01:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |