![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей, кой е там може да помогне ... Аз имам компютър, който, въпреки че е Compaq, е за всички намерения и цели на прилична компютър: Compaq Presario Модел #: SR1937UK Операционна система: Windows XP Home Процесор: Pentium D Dual Core 940 3.2GHz RAM: 2x1GB PC2-4200 Графика: NVIDIA GeForce 7500 LE 512MB Mobo: Asterope2 Там трябва да се полу-достойни количество енергия, идващи от това нещо. Multitasking не трябва да бъде тласък. Големи програми и програми за фон, не трябва да бъде прекалено мързелив, аз не трябва да мислиш, да те? Ами, приятелю помислих, че може да се губи някъде, той предлага: CPU не се чука всичко той трябва да / Графиките са не работи правилно, а не разделяща натоварването на процесора Може ли някой предполагат как може: 1 - да бъде в състояние да ъпгрейд на ниско и високо бюджет (mobo, процесор, графика, RAM) 2 - Ако нещо се открият неизправност и по този начин да не се изключват всички правомощия? Всички отговори добре дошли! Благодарности! |
|
| |||
| |||
| Айв е натоварването на процесора проблема колега, всичко е сладко опаковани на вашия твърд диск и можете да iether да дефрагментирате диска или избършете всичко заедно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В графични карти на този компютър е ММО най-слабата част.
| |||
| |||
| Моят компютър е чист момчета, PC Поддържане е опит с мен, просто не хардуер знанието! Defrags, дискови cleanups, почиства системния регистър, изключи ненужните / неизползвани програми, прекъсни започнат, всичко, направено то, също така, имам 3 HDDs, програми и на по една вътрешна, музика и файлове за изтегляне на втора вътрешна и най-често използвани снимки, филми и клипове на трети външниВсякакви предложения за замяна за мен графична карта? Ниска / средата / върховния края на бюджета ... Много благодаря! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7900GT/7950GT/7900GTX ще бъде моя избор. Това са всички NVidia на висок клас 7 серия gpu години. Те ще бъдат незначителни overkill за процесора, но като се има предвид цената днес вие искате да не се сърди.
|
| |||
| |||
| Наздраве, момчета! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Далеч Извикай 2, лошо изпълнение. | carpious | PC & конзолата Gaming | 4 | 17 Jan 2009 09:43 |
| Предложения? | Jophen | Графика на карти & Монитори | 10 | 22 Юли 2008 02:43 |
| Лаптоп за изпълнение | epicz | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 29 Jan 2008 15:17 |
| Бавно Ефективност | KillingJoke | Windows операционни системи | 1 | 29 Jan 2008 09:33 |
| Всякакви предложения? | Влад | Общи Хардуер Чат | 13 | 7 Aug 2007 13:05 |
| Нишка Инструменти | |
| |