![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej, je tam někdo schopen pomoct ... Mám počítač, který, přestože je Compaq, je pro všechny záměry a účely slušný počítač: Compaq Presario Model #: SR1937UK OS: Windows XP Home CPU: Pentium D 940 3.2GHz Core Duální RAM: 2x1GB PC2-4200 Grafika: NVIDIA GeForce 7500 LE 512mb Mobo: Asterope2 Měl by existovat semi-slušné množství síly přicházející z této věci. Multitasking by neměla být push. Velká programy a programy na pozadí by neměl být příliš zdlouhavý bych nemyslím, že by k nim? No, můj přítel si myslel, že mohu být ztrácí někde mimo, navrhl: CPU není výprask všechno by mělo / Grafika nefungují správně, a nikoli odloučení CPU Může někdo navrhnout, jak to může být: 1 - musí být schopen provést upgrade na nízké a vysoké rozpočtu (mobo, CPU, grafika, ram) 2 - objevit Pokud dojde k poruše, a tedy nepřináší všechny síly? Všechny odpovědi vítána! Díky! |
|
| |||
| |||
| IVE měl CPU mate problém, vše je zabaleno jam na vašem HDD a můžete dělat iether disk defragmentovat nebo otřete to všechno dohromady. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grafická karta na tomto PC je IMO nejslabší část.
| |||
| |||
| Můj počítač je čistý kluci, PC Údržba je odbornost se mnou, prostě není hardware znalosti! Defrags, disk vymazány registru čistí vypínání zbytečné / nepoužitý programy zakázat spuštění všechno udělali také, mám 3 HDD, programů a operačního systému na jedné vnitřní, hudbu ke stažení a na druhém vnitřním a nejméně často použity obrázky, filmy a videa na třetiny vnějšíchNějaké návrhy, jak pro náhradní mi grafická karta? Nízké / střední / vysoké konce rozpočet ... Díky moc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7900GT/7950GT/7900GTX by byla moje volba. To vše jsou Nvidia to high-end řady 7 GPU to. Ti si pak budou mírné přezbrojení na cpu, ale vzhledem k ceně, kterou byste se v současné době šílených ne.
|
| |||
| |||
| Dík kluci! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Daleko Cry 2, špatná výkonnost. | carpious | PC a herní konzole | 4 | 17. ledna 2009 09:43 |
| Připomínky? | Jophen | Graphics Cards & Monitory | 10 | 22. červenec 2008 02:43 |
| Laptop výkon | epicz | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 29. ledna 2008 15:17 |
| Pomalé Výkon | KillingJoke | Operační systémy Windows | 1 | 29. ledna 2008 09:33 |
| Jakýkoliv návrhy? | Vlad | Obecné Hardware Chat | 13 | 7. srpna 2007 13:05 |
| Thread Nástroje | |
| |