![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, aki ki tud segíteni ... Van egy számítógép, amely, bár a Compaq, hogy minden szándék és alkalmazásában a tisztességes számítógépen: Compaq Presario Model #: SR1937UK OS: Windows XP Home CPU: Pentium D 940 Dual Core 3.2GHz RAM: 2x1GB PC2-4200 Grafika: NVIDIA GeForce 7500 LE 512MB Mobo: Asterope2 Kell lennie egy félig tisztességes összeget a hatalom jön ki ez a dolog. Multitasking nem push. Nagy programok és a programok háttérben ne legyen túl lassú, én nem hiszem, hogy ezek? Nos, a barátom azt hitte, hogy én is veszít valahová, s azt javasolta: CPU nem veri meg mindent meg kell / Grafika nem működik megfelelően, és nem választótölcsérbe CPU Ki tudja azt sugallják, hogy hogyan lehet: 1 - tud feljavít a kis és a nagy költségvetés (mobo, cpu, grafikák, RAM) 2 - Fedezze fel, ha valami rosszul működik, és így nem hoz ki az áramot? Minden válasz welcome! Köszönöm! |
|
| |||
| |||
| ive volt a CPU-használat probléma mate, minden óra csomagolják be a HDD, és így a lemez nem iether töredezettségmentesítése vagy törölje az egészet együtt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A grafikus kártya az adott számítógép IMO a leggyengébb része.
| |||
| |||
| A számítógép tiszta srácok, PC karbantartás szakértői velem, csak nem a hardver ismereteket! Defrags, lemez cleanups, registry tisztítja, lekapcsolásának felesleges / fel nem használt programokat, disable induló, mindent megtettem, még van 3 HDDs, programok és operációs rendszer egy belső, a zene és a letöltések egy másik belső, és a kevésbé gyakran használható képek, filmek és videók egy harmadik külsőMinden olyan javaslatokat, mint a csere nekem Grafikus kártya? A kis / közepes / magas költségvetés ... Nagyon köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7900GT/7950GT/7900GTX lenne az én választásom. Ezek mind Nvidia's high-end 7 sorozat GPU's. Ezek lesznek az enyhe túlzás, de a CPU-t tekintve az árat, amit manapság haragudj, hogy nem.
|
| |||
| |||
| Cheers guys! |