![]() |
|
| |||
| |||
| היי, מישהו שם יכול לעזור ... יש לי מחשב, אשר אף הוא קומפאק, הוא לכל דבר הגון של המחשב: דגם Compaq Presario #: SR1937UK מערכת הפעלה: Windows XP Home מעבד: פנטיום D Dual Core 940 3.2GHz זיכרון RAM: 2x1GB PC2-4200 גרפיקה: NVIDIA GeForce 7500 Le 512MB Mobo: Asterope2 צריך להיות חצי סכום מכובד של כוח יוצא של הדבר הזה. Multitasking לא צריך להיות לדחוף. תוכניות גדולות תוכניות רקע אינו אמור להיות אדיש מדי, אני לא צריך לחשוב, האם הם? ובכן, חבר שלי, חשבתי שאני עלול לאבד את להיות איפשהו, הוא הציע: CPU אינו banging החוצה את כל מה שהיא צריכה / גרפיקה לא עובד כראוי ולא להפריד CPU usage מישהו יכול להציע איך אני יכול: 1 - תוכל לשדרג על תקציב נמוך או גבוה (mobo, CPU, גרפיקה, RAM) 2 - לגלות אם משהו הוא malfunctioning ולכן לא מביא את כל הכוח? כל תגובות ברוכים הבאים!! תודה! |
|
| |||
| |||
| ive היה חבר CPU usage בעיה, הכל ארוז שעות על HDD שלך ואתה יכול לעשות iether לאחות דיסק או למחוק את הכל יחד. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כרטיס המסך על המחשב כי היא IMO את weakest חלק.
| |||
| |||
| המחשב שלי נקי, חבר 'ה, תחזוקת המחשב הוא המומחיות איתי, רק לא ידע בחומרה! Defrags, דיסק cleanups, הרישום cleans, כיבוי מיותרים / תוכניות בשימוש, השבת להתחלה, הכל, נעשה את זה, כמו כן, יש לי 3 HDDs, תוכניות OS על אחד פנימי, מוסיקה והורדות שנייה על הפנים, ואת לא פחות תכופות השתמשו תמונות, סרטים וקטעי וידאו על שליש חיצוניכל הצעה לגבי תחליף לי כרטיס מסך? נמוכה / אמצע / סוף תקציב גבוה ... תודה רבה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7900GT/7950GT/7900GTX יהיה הבחירה שלי. כל אלה Nvidia's high-end gpu של סדרה 7. הם יהיה קל overkill עבור CPU אבל בהתחשב במחיר כיום אתה מעוניין להיות כועס שלא.
|
| |||
| |||
| לחיים חבר 'ה! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Far Cry 2, ביצועים ירודים. | carpious | PC & קונסולת משחקים | 4 | -17 ינואר 2009 09:43 |
| הצעות? | Jophen | כרטיסי מסך & Monitors | 10 | 22 יולי 2008 02:43 |
| Laptop ביצועים | epicz | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 29 ינואר 2008 15:17 |
| ביצועים איטיים | KillingJoke | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 29 ינואר 2008 09:33 |
| כל הצעה? | Vlad | כללי חומרה צ 'אט | 13 | 7 אוגוסט 2007 13:05 |
| שרשרת כלים | |
| |