![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, tai kas ten galėtų padėti ... Turiu kompiuterį, kuris, nors ji yra Compaq, skirtas neišardomą geras kompiuteris: Compaq Presario Model #: SR1937UK OS: Windows XP Home Procesorius: Pentium D 940 3.2GHz Dual Core RAM: 2x1GB PC2-4200 Grafika: NVIDIA GeForce 7.500 LE 512MB MOBO: Asterope2 Turėtų būti pusiau padorus kiekis galia išeina iš šio kūrinio. Multitasking neturėtų būti stumti. Didelis programos ir pagalbos programas, turėtų būti per lėtas, aš manau, turėtų jie? Na, mano draugas, maniau, kad man gali būti prarasti iš kažkur, jis pasiūlė: CPU nėra banging viską, ko reikia / Grafika neveikia tinkamai, o ne atskirti procesoriaus naudojimas Ar kas nors pasiūlyti, kaip aš, gali: 1 - galės atnaujinti dėl mažo ir didelio biudžeto (MOBO, CPU, grafika, RAM) 2 - atrasti jei kas yra blogai ir todėl negali pareikšti visus galia? Visi atsakymai Sveiki! Ačiū! |
|
| |||
| |||
| IVE turėjo procesoriaus naudojimo problema mate, viskas yra uogiene supakuotas į savo HDD ir galite iether padaryti disko defragmentować arba nuvalykite jį visi kartu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grafika kortelę, kad kompiuteris yra TJO silpniausia dalis.
| |||
| |||
| Mano kompiuteryje yra švarus vaikinai, PC "Priežiūra" yra su manimi patirtimi, ne tik aparatūros žinias! Defrags disko patvarkymai, registro valo, išjungimo nereikalingų / nepanaudotų programas, išjungti steigti, viskas, tai padarė, be to, turiu 3 HDD, programas ir OS viename vidaus, muzika ir parsisiųsti į antrąjį vidaus, ir kaip dažnai naudojamų nuotraukų, filmų ir vaizdo Third externalBet kaip man pakeisti Graphics Card pasiūlymus? Low / Mid / High End biudžetas ... Thanks a lot! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7900GT/7950GT/7900GTX būtų mano pasirinkimas. Tai visi NVIDIA high-end 7 serijos GPU's. Jie bus truputį Overkill už CPU, tačiau atsižvelgiant į kainą dabar norite būti proto to nedaryti.
|
| |||
| |||
| Cheers guys! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Far Cry 2, prastos veiklos rezultatus. | carpious | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 17 sausis 2009 09:43 |
| Suggestions? | Jophen | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | 22 liepa 2008 02:43 |
| Laptop rezultatus | epicz | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 29 sausis 2008 15:17 |
| Lėtas spektaklio | KillingJoke | Windows "operacinės sistemos | 1 | 29 sausis 2008 09:33 |
| Any suggestions? | Vlad | General Hardware Chat | 13 | 7 rugpjūtis 2007 13:05 |
| Temos įrankiai | |
| |