![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej, jest tam ktoś w stanie pomóc ... Mam komputer, który, choć jest Compaq, jest na każdym względem godne komputera: Compaq Presario Model #: SR1937UK OS: Windows XP Home Procesor: Pentium D 940 Dual Core 3.2GHz RAM: 2x1GB PC2-4200 Grafika: NVIDIA GeForce 7500 LE 512MB Mobo: Asterope2 Należy pół godnej ilości energii pochodzące z tego dzieła. Wielozadaniowość nie powinien być remis. Duże programy i programami w tle nie może być zbyt słaby, ja nie sądzę, powinny one? Cóż, mój przyjaciel myśli, że może być gdzieś traci obecnie, zasugerował: CPU nie jest banging obecnie wszystko powinno / Grafika nie działa prawidłowo i nie oddzielając użycie procesora Czy ktoś może zasugerować jak mogą: 1 - możliwość aktualizacji na niskim i wysokim budżetem (Mobo, cpu, grafika, RAM) 2 - sprawdzić, czy coś nie działa, a tym samym nie zbliżamy się wszystkie uprawnienia? Wszystkie odpowiedzi mile widziane! Dzięki! |
|
| |||
| |||
| ive było użycie procesora oficer problemu, wszystko jest na swoim jam pakowane HDD i można zrobić iether defragmentacji dysku lub wytrzeć je wszystkie razem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Karta graficzna w tym komputerze jest IMO najsłabszą częścią.
Uruchamianie programów szpiegujących skanowania, uruchomić skanowanie wirusów, usuwać niechciane programy, zaktualizować wszystkie sterowniki, uruchomić reg czystsze, defrag dysku twardym. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Mój komputer jest czysty faceci, PC Maintenance jest wiedzą ze mną, po prostu nie wiedzą sprzętu! Defrags, dysk cleanups rejestru czyści, zamykając niepotrzebne / nieużywane programy, wyłącz rozruchu, wszystko to uczynił, także, mam 3 HDDs, programy i OS na jedną wewnętrzną, muzykę i pliki do pobrania na drugim wewnętrznym, a przynajmniej częściej wykorzystane zdjęcia, filmy i pliki wideo na jeden trzecie zewnętrznychWszelkie sugestie co do zastąpienia dla mnie karta graficzna? Low / Mid / High End budżetu ... Thanks a lot! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7900GT/7950GT/7900GTX byłby mój wybór. Są to Nvidia's high-end 7 seriach graficznego. Będą oni niewielkie Overkill dla procesora, ale biorąc pod uwagę cenę dziś możesz być szalony nie.
|
| |||
| |||
| Cheers guys! |
![]() |
|
| Zakładki |