![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, je tam niekto schopný pomoct ... Mám počítač, ktorý, hoci je Compaq, je pre všetky účely slušný počítač: Compaq Presario Model #: SR1937UK OS: Windows XP Home CPU: Pentium D 940 3.2GHz Core Duální RAM: 2x1GB PC2-4200 Grafika: NVIDIA GeForce 7500 LE 512mb Mobo: Asterope2 Mal by existovať semi-slušné množstvo sily prichádzajúce z tejto veci. Multitasking by nemala byť push. Veľká programy a programy na pozadí by nemal byť príliš zdĺhavý bych nemyslím, že by k nim? No, môj priateľ si myslel, že môžem byť stráca niekde mimo, navrhol: CPU nie je výprask všetko by malo / Grafika nefungujú správne, a nie odlúčenia CPU Môže niekto navrhnúť, ako to môže byť: 1 - musí byť schopný vykonať upgrade na nízke a vysoké rozpočtu (Mobo, CPU, grafika, ram) 2 - objaviť Ak dôjde k poruche, a teda neprináša všetky sily? Všetky odpovede povolený! Vďaka! |
|
| |||
| |||
| IVE mal CPU mate problém, všetko je zabalené jam na vašom HDD a môžete robiť iether disk defragmentovat alebo otrite to všetko dohromady. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grafická karta na tomto PC je IMO najslabšiu časť.
| |||
| |||
| Môj počítač je čistý kluci, PC Údržba je odbornosť so mnou, prostě není hardware vedomosti! Defrags, disk vymazané Registry čistí vypínání zbytočné / nepoužitý programy zakázať spustenie všetko urobili tiež, mám 3 HDD, programov a operačného systému na jednej vnútorné, hudbu na stiahnutie a na druhom vnútornom a najmenej často použité obrázky, filmy a videá na tretiny vonkajšíchNejaké návrhy, ako pre náhradné mi grafická karta? Nízke / stredné / vysoké konca rozpočet ... Díky moc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7900GT/7950GT/7900GTX by bola moja voľba. To všetko sú Nvidia to high-end radu 7 GPU to. Tí si potom budú mierne nastavenie na cpu, ale vzhľadom k cene, ktorú by ste sa v súčasnej dobe šialených ne.
|
| |||
| |||
| Dík chlapci! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ďaleko Cry 2, slabá výkonnosť. | carpious | PC a herné konzoly | 4 | 17. januára 2009 09:43 |
| Pripomienky? | Jophen | Graphics Cards & Monitory | 10 | 22. júl 2008 02:43 |
| Laptop výkon | epicz | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 29. januára 2008 15:17 |
| Pomalé Výkon | KillingJoke | Operačné systémy Windows | 1 | 29. januára 2008 09:33 |
| Akýkoľvek návrhy? | Vlad | Všeobecné Hardware Chat | 13 | 7. augusta 2007 13:05 |
| Thread Tools | |
| |