![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј, се било ко тамо могућности да помогне ... Имам рачунар, које, иако је Цомпак је за све намере и сврхе пристојан рачунару: Компаније Цомпак Пресарио Модел #: СР1937УК ОС: Уиндоус КСП Хоме ЦПУ: Пентиум Д Дуал Цоре 940 3.2ГХз РАМ: 2кс1ГБ ПЦ2-4200 Графика: НВИДИА ГеФорце 7500 ЛЕ 512МБ Мобо: Астеропе2 Ту би требао бити полупланинску пристојан износ снаге долазе из ове ствар. Вишезадаћност не би требало да буду гурнути. Програме и велики позадински програми не би требало да буде превише полаган, ја не би требао мислити, што би требало? Па, мој пријатељ мисли да сам мај бити губљење негде ван, он је предложио: ЦПУ није бангинг све би требало / Графика не ради правилно, а не раздвојни ЦПУ коришћења Може било ко предложи како ја мај: 1 - бити у могућности за модернизирати на ниске и високе буџета (мобо, ЦПУ, графика, рам) 2 - откријте АКО ништа неисправан, а тиме не доприносе сву снагу? Сви одговори добродошли! Хвала! |
|
| |||
| |||
| Иве имао проблема ЦПУ коришћења мате, све је пекмез паковане на вашем ХДД, а можете направити иетхер дефрагментирати диск или избришете све то заједно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Графичке картице на рачунар које је у ИМО најслабија део.
| |||
| |||
| Мој рачунар је чист момци, ПЦ Одржавање експертиза је са мном, а не само хардвер знања! Дефрагс, диск цлеанупс, чисти регистры, искључи непотребне / неискориштени програма, онемогућите покренути, све, учинио је, такође, имам 3 ХДДс, програме и ОС на један интерни, музике и доунлоадс на други интерни, а најмање се често користити слике, филмове и видео записе на трећине спољнеБило који сугестија, као и за замену за мене Графичка картица? Лоу / Мид / Хигх енд буџета ... Пуно хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7900ГТ/7950ГТ/7900ГТКС би био мој избор. То су све НВИДИА'с хигх-енд 7 серије ГПУ-а. Они ће бити незнатно нуклеарног уништења на много начина за ЦПУ, али с обзиром на цену коју би данас бити луд да не.
|
| |||
| |||
| Цхеерс гуыс! |