![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, там будь-який зможе допомогти ... У мене є комп'ютер, який, хоча і Compaq, для всіх сенсах гідною комп'ютера: Compaq Presario моделі: SR1937UK ОС: Windows XP Home Процесор: Pentium D Dual Core 940 3,2 ГГц Оперативна пам'ять: 2x1GB PC2-4200 Графіка: NVIDIA GeForce 7500 LE 512MB Mobo: Asterope2 Там повинно бути напів-пристойний обсяг влади виходять з цієї речі. Багатозадачність не повинно бути нічиєю. Великі програми та довідкові програми не повинні бути занадто мляво, я не думаю, якщо вони? Ну, друже мій думали, що я можу втратити десь він запропонував: Процесор не вдаривши з усього, що має / Графіка не працює належним чином і не відокремлюючи ЦП Чи можна запропонувати, як я, може: 1 - вміти оновлення на низький і високий бюджет (плат, процесорів, графічної, RAM) 2 - виявити, якщо що-небудь збоїв і, отже, не виявляючи всі сили? Усі відповіді Ласкаво просимо! Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Ive мало проблема ЦП Mate, все варення упаковані на жорсткому диску, і ви можете iether зробити дефрагментації диска або знищити все це разом. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Відеокарта на цьому ПК, ІМО самі слабкі сторони.
| |||
| |||
| Мій комп'ютер чистий хлопці, ПК Обслуговування знаннями зі мною, тільки не апаратні знань! Дефрагментація, дисків зачисток, чистить реєстр, закриття непотрібних / невживані програми, відключіть запуск, те, що робиться це, також, у мене 3 жорстких диска, програм і операційних систем на одній внутрішньої, музики і завантаження на другий внутрішньої, і рідше всього використовувати фотографії, фільми і відео на зовнішні третинуБудь-які пропозиції про заміну для мене відеокарта? Низький / середній / високий бюджет наприкінці ... Спасибо большое! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7900GT/7950GT/7900GTX б мій вибір. Це все від Nvidia High-End 7 серії GPU. Вони будуть невеликі надлишкова для процесора, але з урахуванням ціни в цей час ви б розуму не робити цього.
|
| |||
| |||
| Cheers хлопці! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Far Cry 2, низька продуктивність. | carpious | PC & консоль Gaming | 4 | 17 січня 2009 09:43 |
| Пропозиції? | Jophen | Графічні карти & Монітори | 10 | 22 липня 2008 02:43 |
| Ноутбук продуктивності | epicz | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 29 січня 2008 15:17 |
| Низька продуктивність | KillingJoke | Операційні системи Windows | 1 | 29 січня 2008 09:33 |
| Будь-які пропозиції? | Влад | Генеральний обладнання чат | 13 | 7 серпня 2007 13:05 |
| Різьба Інструменти | |
| |