![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Какво i7 ако има такива ще CPU ритъм |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| това не е много описателен въпрос
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| вярно, но какво i7 чип ще 955 победи, ако има такова, което е |
|
| |||
| |||
| в какво? оказване на видео? CAD? игри? моделиране? Какви програми? Какви игри?
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| игри |
|
| |||
| |||
| В игрите един X3 720 или E8400 overclocked ще ги победим и двете, но това е основно статистически вратовръзка, доколкото игрални отива.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Не истинско предимство за i7 в игрални над Dual ядрото със същия часовник ..
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Intel i7 V i5 процесори - Аз съм объркан за тези | wanoennogs | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 15 Юли 2009 18:08 |
| Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.20GHz (2 процесори) - Какво означава 2 процесори предвид? | phillipbooker08 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 6 юни 2009 10:19 |
| Недвижими процесори автобус Speed Грешен - Intel Pentium Dual Core E2200 | Nikronius | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 10 май 2009 г. 23:10 |
| AMD Phenom 2 AM3 срещу Intel Core i7 | robina80 | Процесори, дънни платки & RAM | 0 | 9 февруари 2009 09:42 |
| AMD Phenom II X4 940 срещу Intel i7 920 | robina80 | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 6 Feb 2009 16:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |