![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| τι i7 τυχόν θα κερδίσει αυτό το cpu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αυτό δεν είναι ένα πολύ περιγραφική ερώτηση
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| αλήθεια, αλλά τι i7 τσιπ θα νικήσει το 955, είναι ότι αν υπάρχει |
|
| |||
| |||
| σε τι; ΔΖΚ βίντεο; παλιοτόμαρο; τυχερών παιχνιδιών; modeling; ποια προγράμματα; τι παιχνίδια;
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| gaming |
|
| |||
| |||
| Σε παιχνίδια ενός X3 720 ή E8400 overclocked θα τους χτύπησαν και τους δύο, αλλά είναι κατά βάση μια στατιστική ισοπαλία, στο μέτρο του gaming πηγαίνει.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Δεν πραγματικό πλεονέκτημα για μια i7 στο gaming σε διπλού πυρήνα με το ίδιο ρολόι ..
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Intel i7 κατά I5 επεξεργαστές - Είμαι σε σύγχυση σχετικά με αυτές τις | wanoennogs | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 15 Ιουλ 2009 18:08 |
| Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.20GHz (2 CPU) - 2 επεξεργαστές Τι σημαίνει αυτό; | phillipbooker08 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 6 Ιουν 2009 10:19 |
| Real επεξεργαστές Bus Speed Λάθος - Intel Pentium Dual Core E2200 | Nikronius | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 10η Μαΐου 2009 23:10 |
| 2 AM3 AMD Phenom vs Intel Core i7 | robina80 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 0 | 9ο Φεβ 2009 09:42 |
| AMD Phenom ΙΙ X4 940 vs Intel i7 920 | robina80 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 6 Φεβ 2009 16:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |