![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako je bilo što i7 će ovaj CPU istukoše |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to nije vrlo opisno pitanje
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| true i7 čipa, ali ono što će se tući 955, ako ih ima koji se |
|
| |||
| |||
| u što? video renderiranje? gad? gaming? modeliranje? Koje programe? Koje igre?
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| gaming |
|
| |||
| |||
| U igračkoj jedan X3 720 ili E8400 overclocked će ih oboje tukao, ali je u osnovi statističkih kravata koliko gaming ide.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Bez stvarne prednosti za i7 u igračkoj preko Dual Core s istim satom ..
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Intel i7 CPU v i5 - Ja sam zbunjen o tim | wanoennogs | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 15. srpnja 2009 18:08 |
| Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.20GHz (2 CPU) - 2 CPU Što misliš? | phillipbooker08 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 6. lipnja 2009 10:19 |
| Real CPU Bus Speed Pogrełan - Intel Pentium Dual Core E2200 | Nikronius | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 10. svibanj 2009 23:10 |
| AMD Phenom 2 AM3 vs Intel Core i7 | robina80 | CPU, Matične ploče i RAM | 0 | 9. veljača 2009 09:42 |
| AMD Phenom II X4 940 vs Intel i7 920 | robina80 | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 6. veljača 2009 16:00 |
| Thread Tools | |
| |