![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kas i7 jei bus tai CPU ritmas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tai nėra labai apibūdinantis klausimas
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| tiesa, bet kas i7 lustas bus 955 plakimas, jei tai yra |
|
| |||
| |||
| kokia? Video rendering? CAD? žaidimų? modeliavimas? Kokios programos? Kokie žaidimai?
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Gaming |
|
| |||
| |||
| Visų žaidimų X3 720 arba E8400 Overclocked įveiks jas abi, tačiau tai iš esmės statistinis kaklaraištis kiek žaidimų išeina.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Jokios realios naudos iš žaidimo i7 per Dual core su pačiu laikrodis ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Intel i7 prieš I5 CPU - I'm confused apie šias | wanoennogs | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 15 liepa 2009 18:08 |
| Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 3.20GHz (2 CPUs) - 2 CPU Ką tai reiškia? | phillipbooker08 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 6 birželis 2009 10:19 |
| Nekilnojamasis CPU Bus Speed neteisus - "Intel Pentium Dual Core E2200 | Nikronius | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Gegužė 10, 2009 23:10 |
| AMD Phenom 2 AM3 vs Intel Core i7 | robina80 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 0 | 9 vasaris 2009 09:42 |
| AMD Phenom X4 940 II vs Intel i7 920 | robina80 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 6 vasaris 2009 16:00 |
| Temos įrankiai | |
| |