![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
I7 ce în cazul în care există acest procesor va bate
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
asta nu este o întrebare foarte descriptiv
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
adevărat, dar ce I7 cip va bate de 955, în cazul în care există, care este
|
|
|
|||
|
|||
|
în ce? rendering video? cad? jocuri? modeling? ce programe? Ce jocuri?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
|
|
|
|||
|
|||
|
jocuri
|
|
|
|||
|
|||
|
În 720 de jocuri, un X3 sau E8400 overclocked va bate pe amândoi, dar este în principiu, un statistice cravată în măsura în care este de jocuri, merge.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nr real avantaj pentru o I7 în jocuri peste un dual core cu aceeaşi ceas ..