![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| čo I7 prípadne to bude cpu poraziť |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| to nie je veľmi popisné otázku
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| pravda, ale čo I7 čipu bude 955 beat, prípadne, že je |
|
| |||
| |||
| V čom? vykresľovanie videá? cad? hra? modeling? aké programy? Co hry?
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| herné |
|
| |||
| |||
| V jeden hrací X3 720 alebo E8400 overclocked budú biť oba, ale je to v podstate štatistická kravatu ak hra pokračuje.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žiadnu skutočnú výhodou pre I7 pri hraní cez Dve jadrá s rovnakým hodiny ..