![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей на всички! Аз имам проблем, но аз не знам как да го решим. Моят компютър е малко по-стари, и работи много бавно, когато сърфирате интернет и използването Messenger, тя продължава да ме за толкова дълго нещо, което искам. Не са много пари, за да купя нов компютър, но имам пари, за да добавите руда промяна например RAM памет. Но трябва да съм? Ако си купя нова RAM памет, ще се работи бързо? Моят компютър е Pentium III, 651 MHz, 120 MB RAM. Моля, дайте ми малко помощ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да. Аз не знам как бихте управляват само с 128MB овен! За щастие, вашият компютър е много стар, така паметта е вероятно много евтини и ще помогне на проблемите ви говоря за това. Отивате до 512MB RAM, ще бъде огромна разлика.
| |||
| |||
| Благодарности. Така че с тези мощности на моя компютър, той ще покаже голяма разлика, ако си купя 512 MB RAM? Някой знае ли кой продава компютри, да ми кажеш, че ще се появи никаква разлика (звучи ми малко странно макар), ето защо аз трябва ли да ми даде някои съвети, защото, ако си купя 512 MB RAM памет, а ако не работи ... Аз просто се надявам, че ще. |
|
| |||
| |||
| Той със сигурност ще ви даде огромна разлика. P3 могат да бъдат на възраст, но ако имате проблем няколко задачи, на 128 ще е по-бавен те много повече от процесора.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Добре, благодаря много! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Върни ми C: / / Drive! | felix56 | Windows операционни системи | 6 | 20 Юни, 2009 05:26 |
| Побързай! Вземете раздават на деня! | computeruler | Общи Софтуер Чат | 8 | 31 Окт 2008 12:53 |
| Предавам се | Алекс | Изключено Тема Дискусия | 9 | 30 декември 2007 09:23 |
| OMG някой да ми пистолет "Аз бих искал да снимам този git ... | Карл | Изключено Тема Дискусия | 3 | 11 Дек 2007 06:40 |
| Как мога да дам независими ПР адреси? | shadowfoot17 | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 30 август 2007 година 17:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |