![]() |
|
| |||
| |||
| Hey όλα! Έχω ένα πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω πώς να το λύσει. Ο υπολογιστής μου είναι κάπως παλιά, και εργάζεται υπερβολικά αργή όταν σερφάρετε στο Διαδίκτυο και τη χρήση του Messenger, διατηρεί μου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για κάτι που θέλω. Δεν έχω πολλά χρήματα για να αγοράσω ένα νέο υπολογιστή, αλλά έχω τα χρήματα για να προσθέσετε μεταλλεύματος αλλαγή για παράδειγμα, η μνήμη RAM. Αλλά θα πρέπει να κάνω; Εάν αγοράσω ένα νέο μνήμης RAM, θα λειτουργεί πιο γρήγορα; Ο υπολογιστής μου είναι Pentium III, 651 MHz, 120 MB RAM. Παρακαλώ να μου δώσετε κάποια βοήθεια |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι. Δεν ξέρω πώς προτίθεστε να διαχειρίζεται με μόνο 128MB RAM! Ευτυχώς, ο υπολογιστής σας είναι πολύ παλιό, ώστε η μνήμη είναι ίσως πολύ φθηνό και θα βοηθήσει τα προβλήματα μιλάτε για. Πηγαίνοντας προς 512MB μνήμης RAM θα είναι μια τεράστια διαφορά.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ. Έτσι με αυτές τις δυνατότητες του υπολογιστή μου, αυτό θα πρέπει να δείχνουν μια τεράστια διαφορά αν αγοράσετε 512 MB RAM; Κάποιος που γνωρίζω ο οποίος πωλεί υπολογιστές, μου είπαν ότι δεν θα δείξει διαφορά (σε εμένα ακούγεται λίγο περίεργο και αν), γι αυτό πρέπει εσείς να μου δώσετε κάποιες συμβουλές, διότι αν πάρω 512 MB μνήμης RAM, και αν δεν λειτουργεί ... Ελπίζω μόνο ότι θα. |
|
| |||
| |||
| Είναι σίγουρα θα σας δώσει μια τεράστια διαφορά. P3 μπορεί να είναι παλιά, αλλά αν έχετε πρόβλημα με πολλαπλά προσόντα, οι 128 θα επιβραδύνει σας πολλά περισσότερα από το CPU.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ok, ευχαριστώ πολύ! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δώσε πίσω μου Γ: / / Drive! | felix56 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 20 Ιουν 2009 05:26 |
| Γρήγορα! Αποκτήστε την Δώστε Away of the Day! | computeruler | Γενικά Λογισμικό Chat | 8 | 31 Οκτ 2008 12:53 |
| Δίνω μέχρι | alex | Off Topic Συζήτηση | 9 | 30 Δεκ. 2007 09:23 |
| Omg κάποιος να μου δώσει ένα όπλο θ `θελα να δολοφονήσει αυτόν git ... | Carl | Off Topic Συζήτηση | 3 | 11 Δεκ. 2007 06:40 |
| Πώς μπορώ να παράσχει σε ανεξάρτητους IP διευθύνσεις; | shadowfoot17 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 30 Αυγ 2007 17:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |