![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima! Imam problem, ali ja ne znam kako ga riješiti. Moj računalo je malo staro, i radi prespor kada surfate internetom i koristiti glasnik, on me drži za tako dugo da nešto želim. Nemam više novca za kupnju novog računala, ali JA dont imati novac dodaj rude promijeniti npr. RAM memoriju. Ali bih trebao? Ako sam kupiti novi RAM memorije, brže će raditi? Moj računalo Pentium III, 651 MHz, 120 MB RAM-a. Molim Vas, dajte mi neki pomoć |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da. Ne znam kako bih Vam upravljati sa samo 128MB RAM-a! Srećom, računalo je jako stara, tako memorija je vjerojatno vrlo jeftin i pomoći će vam pričati o problemima. Odlazak na 512MB RAM-a će biti ogromna razlika.
| |||
| |||
| Hvala. Tako je s ovim kapacitetima računala, ona će pokazati da je velika razlika ako ja kupiti 512 MB RAM-a? Znam nekoga tko prodaje računala, rekli su mi da će prikazati razlika (sounded meni malo ak iako), zato mi je potrebno da ti dečki, dajte mi neke savjete, jer ako mogu kupiti 512 MB RAM memorije, i ako se ne radi ... Upravo sam se nadam da će. |
|
| |||
| |||
| Ona će vam sigurno dati veliku razliku. P3 svibanj biti staro, ali ako tvoj 'vlasništvo problem multi-zadatkom, sa 128 bit sporo dolje vam puno više od CPU.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Ok, hvala puno! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Daj mi Natrag Moja C: / / Drive! | felix56 | Windows Operating Systems | 6 | 20. lipnja 2009 05:26 |
| Požuri! Uzmite dati na dan! | computeruler | Općenito Software Chat | 8 | 31. listopad 2008 12:53 |
| Ja odustati | alex | Off Topic Discussion | 9 | 30. prosinac 2007 09:23 |
| Omg, dajte mi neko oružje i `d željeli pucati ovu git ... | Carl | Off Topic Discussion | 3 | 11. prosinac 2007 06:40 |
| Kako mogu dati nezavisna IP adrese? | shadowfoot17 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 30. kolovoz 2007 17:08 |
| Thread Tools | |
| |