![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם! יש לי בעיה, אבל אני לא יודע איך לפתור את זה. המחשב שלי הוא קצת זקן, פועלת לאט מדי כאשר אני גולש באינטרנט ולא שליח להשתמש, זה נותן לי כל כך הרבה זמן על משהו שאני רוצה. אין לי הרבה כסף לקנות מחשב חדש, אבל יש לי כסף להוסיף לשנות עפרות למשל זיכרון RAM. אבל אני צריך? אם אני קונה זיכרון RAM חדש, זה יהיה לעבוד מהר יותר? המחשב שלי הוא פנטיום III, 651 MHz, 120 MB זיכרון RAM. תן לי בבקשה קצת עזרה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן. אני לא יודע איך יסתדר עם זיכרון RAM 128MB בלבד! למרבה השמחה, המחשב שלך ישן מאוד ולכן כנראה הוא זיכרון זול מאוד יעזור לך לדבר על בעיות. הולך ל-RAM 512MB יהיה הבדל עצום.
| |||
| |||
| תודה. אז עם היכולות הללו של המחשב שלי, זה הולך להראות את ההבדל העצום אם אני קונה 512 MB זיכרון RAM? אני מכיר מישהו שמוכר מחשבים, אמרו לי שזה יראה שום הבדל (נשמע לי קצת מוזר אף), בגלל זה אני צריך אתכם לתת לי קצת עצות, כי אם אני קונה 512 מגה זיכרון RAM, ואם זה לא עובד ... אני רק מקווה שזה יהיה. |
|
| |||
| |||
| זה בהחלט נותן לך את ההבדל העצום. P3 יכול להיות זקן, אבל אם אתה נתקל בבעיה רב-tasking, 128 תאט אותך למטה הרבה יותר מאשר ה-CPU.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| , בסדר תודה רבה! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| תן לי בחזרה שלי C: / / סע! | felix56 | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 20 יוני 2009 05:26 |
| מהר! קבל את לתת במתנה של היום! | computeruler | כללי תוכנות צ 'אט | 8 | 31 אוקטובר 2008 12:53 |
| אני נכנע | אלכס | דיון Off topic | 9 | 30 דצמבר 2007 09:23 |
| Omg מישהו נותן לי אקדח `אני רוצה לירות זה git ... | קארל | דיון Off topic | 3 | 11th דצמבר 2007 06:40 |
| כיצד ניתן לתת כתובות IP עצמאית? | shadowfoot17 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | ה -30 לאוגוסט 2007 17:08 |
| שרשרת כלים | |
| |