![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas visiems! Turiu problema, bet nežinau kaip ją išspręsti. Mano kompiuteryje yra šiek tiek senas, ir dirba per lėtai, kai aš naršyti internete ir naudoti Messenger, ji saugo mane, kol kažką noriu. Aš neturiu daug pinigų, kad pirkti naują kompiuterį, bet aš turiu pinigų, kad pridėti rūda pakeisti, pavyzdžiui, atminties. Bet man reikia? Jeigu aš turiu pirkti naują RAM atmintis, tai bus greičiau? Mano kompiuteris Pentium III, 651 MHz, 120 MB RAM. Prašom man padėti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip. Nežinau, kaip norite valdyti tik su 128MB RAM! Laimei, jūsų kompiuteris labai senas, kad atminties tikriausiai yra labai pigūs ir padės jums kalbėti apie problemas. Ėjimas į 512MB RAM, bus didžiulis skirtumas.
| |||
| |||
| Ačiū. Taigi su tomis mano kompiuterio galimybes, jis ketina parodyti didžiulį skirtumą, jei galiu nusipirkti 512 MB RAM? Nors aš žinau, kas prekiauja kompiuteriais, kad man tai bus parodyti jokio skirtumo (nuskambėjo man truputį keista, nors), tai kodėl aš turiu jus vaikinai man duoti keletą patarimų, nes jei galiu nusipirkti 512 MB RAM atminties, ir jei ji neveikia ... Aš tiesiog tikiuosi, kad bus. |
|
| |||
| |||
| Tai tikrai suteiks jums didelį skirtumą. P3 gali būti senas, bet jei turite problemų daug užduočių atlikimas, 128 sulėtins tave daug daugiau nei CPU.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Ok, thanks a lot! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Give Me Back My C: / / Drive! | felix56 | Windows "operacinės sistemos | 6 | Birželis 20, 2009 05:26 |
| Paskubėk! Gauti atiduoti Of The Day! | computeruler | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 8 | 31 spalis 2008 12:53 |
| I give up | Alex | Off Topic Discussion | 9 | 30 gruodis 2007 09:23 |
| Omg kam man gun I `d mėgsta fotografuoti tai git ... | Carl | Off Topic Discussion | 3 | 11 gruodis 2007 06:40 |
| Kaip suteikti nepriklausomą IP adresus? | shadowfoot17 | Networking, Modems & VoIP | 3 | Rugpjūtis 30, 2007 17:08 |
| Temos įrankiai | |
| |